Oceania Background 1-min

Om Asendia

Vi hjælper din forretning med at vokse på tværs af grænser gennem e-handel og postløsninger

Asendia blev oprettet i juli 2012 som et joint venture mellem La Poste og Swiss Post, og er et af verdens førende internationale operatører inden for e-handel og postdistribution med tilbuddet om en bred vifte af ydelser inden for forretninger og handel på tværs af grænser.

 

Logo_La_Poste    Swiss Post logo

Yellow Line

 

Asendia er placeret på fire kontinenter og leverer pakker og post over hele verden

Europe
OFFICES IN 12 EUROPEAN COUNTRIES
Austria  /   Belgium  /  Denmark  /   France  /   Germany  /  Italy  /  Norway   /  Netherlands  /  Spain   /  Sweden  /  SwitzerlandUnited Kingdom
 
Asendia UK - smiling person Asendia women sorting parce Asendia man logistics Asendia parcel Asendia logo unknown-1592381546916 Asendia woman sorting
 
X
USA
WE HAVE OPERATIONS ACROSS NORTH AMERICA
 
Asendia UK Staff Asendia USA offices Asendia USA employee Asendia Customer Service man Asendia USA siteAsendia USA main site
 
X
North Asia
OPERATIONS IN NORTH ASIA
 

Asendia hong kong parce Asendia logoAsendia Singapore MeetingAsendia logo on parcel Asendia Singapore Workingcustomer service hong kongAsendia employee customer service-1

X
Oceania
OPERATIONS ACROSS AUSTRALIA & NEW ZEALAND
 

Asendia women sorting e-paq Asendia bag unknown-1592381764600 ecomm picnpackAsendia staff working on sorting

X
Ireland
Asendia has partnered with An Post for their Post Parcels - the national parcel operator in Ireland - to provide a feature-rich parcel service to consumers in Ireland.
download 
 
X
Middle East
 Asendia has partnered with Israel Post, the largest last-mile provider in the country.  
israel post
 
X
India

DTDC, a leading Indian Express and Parcel Service Provider, have a strategic partnership with Asendia to offer Indian retailers access to Asendia's global network. Competitive tracked solutions are available to key destinations such as the USA, UK, Australia and Canada.

DTDC_DPD_Group_Co_Branded_Logo_600_x_211

 

X
Asia

Asendia is partners with Selluseller, the Asian market is dominated by marketplaces, and with Selluseller’s SaaS platform you can manage inventory, orders, pricing and product catalogue across 40+ marketplaces in Asia.

selluseller-logo-cropped

 

X
South Asia
OPERATIONS IN SOUTH ASIA
 

Asendia hong kong parce Asendia logoAsendia Singapore MeetingAsendia logo on parcel Asendia Singapore Workingcustomer service hong kongAsendia employee customer service-1

X

Dit Asendia team forener mange års erfaringer inden for den international distributions og postindustri og har bygget virksomheden op til at være en af de førende udbydere på markedet.

Delivery_Confirmed
LA POSTE & SWISS POST PARTNERE
Asendia_Company
LOKAL TILSTEDEVÆRELSE I 15 LANDE
Departed_Country_Origin
OVER 1000 ERFARNE ANSATTE

 

 

Vision, mission og værdier

Yellow Line

AsendiaDoubleImage1-mi

 
Vores vision
Vores vision er at levere på vores løfte om at gøre e-handel og post på tværs af grænser nemt og pålideligt i hele verden.
Det betyder, at vi gør det nemt for dig at få din post, publikationer og pakker ud til dine kunder, uanset hvor de er i verden. Vi understøtter din e-handel virksomhed med effektiv og pålidelig levering og returservice. Uanset om du har brug for hjælp med et stort antal enheder, eller du lige er begyndt og vokser, så står vi for ydelser, der er nemme at bruge og til at stole på, så du kan fokusere på at udvikle din virksomhed.

 

Vores mission
Vi vil udmærke os hver gang, vi har et samspil med vores kunder. Derfor afsøger vi innovative måder, der kan gøre din oplevelse endnu bedre. Vi er fast besluttede på at vokse bæredygtigt ved at agere ansvarligt i forhold til verden omkring os. Som global virksomhed er vi stolte af den måde, vi samarbejder på tværs af grænser. Vi er betroede specialister i Frankrig og Schweiz og nu etableret i Europa, Nordamerika og Asien.
Din lokale og globale partner: Ved at forene vores lokale viden og globale ekspertise er vi i stand til at levere en service, som virkelig er global, men med den lokale viden til at levere for dig hurtigt, sikkert og kosteffektivt.
Gennem vores innovative, fleksible og kundefokuserede tilgang arbejder vi i partnerskab med dig for at levere den løsning, der bedst tilfører værdi og optimerer effekten af din investering i dine behov for internationale forsendelser på tværs af grænser.
Vores fokus er at gøre vores kunder i stand til at lykkes med det de gør og sikre, at verden er din adresse. The World is Your Address.

 

Vores værdier
Sætter kunden i centrum: Asendia er dedikeret til at sætte kunden i centrum for alt, hvad vi gør, hvilket er grunden til, at vi står for tillid, imødekommenhed og brugervenlighed.
Bæredygtig fremtid: Bæredygtighed er en af vores nøgleprioriteter – vi vil reducere vores egen miljøpåvirkning, mens vi støtter og rådgiver vores kunder om deres egne bæredygtige mål.

 

 

Bæredygtighed

Yellow Line

Vores grundlæggere La Poste og Swiss Post var forud for deres tid med deres fokus på bæredygtighed.

Vi fortsætter den arv ved at agere positivt og ansvarligt for at minimere vores effekt på naturen. Bæredygtighed falder os naturligt og reflekterer vores kerneværdier.

Vi er dedikerede til at måle, reducere, kompensere og rådgive - det gælder alt, hvad vi gør. Fra energieffektiv transport til investeringer i kulstofudlignende projekter er vi stolte af, at alle vores leveringer fra Europa nu er CO2 neutrale. Vi arbejder hårdt i hele verden for at gøre det endnu bedre.

 

Carbon Neutral Green

 

I Indien kompenserer vi vores CO2 udledninger ved at investere i syv vindmøllefarme. De 113 turbiner producerer sammen nok energi til at dække det årlige behov hos 600.000 personer. Udover at levere renere energi støtter vindmøllefarmene de lokale økonomier. Farmene udvikler giver en andel af profitten tilbage til lokale projekter, inklusiv gratis skolemad, sundhedsklinikker, vedligeholdelse af veje samt workshops om udvikling af økonomiske evner.

 

Find ud af mere

 

 

Sustainability  Sustainability 2

Yellow Line

Asendia Danmark kombinerer mange års erfaring med at tilbyde uovertruffen e-handel og mail-løsninger.

Asendia_Company

Hvor er vi?
Asendia Denmark

c/o Carl Schaffalitzky de Muckadell

Wolthersvej 7

3450 Allerød

 

 

Vores team

Yellow Line

Vores team er her for dig. Kontakt os endelig, hvis der er noget du gerne vil vide. Vi ser frem til at høre fra dig.
 
Thomas Sjölin
CEO
 
Carl Schaffalitzky
Operations Manager
Gorm Vogelius
Business Developer
16_SE_Thomas_Sjolin-1
 
16_DK_Carl_Schaffalitzky_De_Muckadell_200x200-1
 
16_DK_Gorm_Vogelius_200x200
 
Pia Elster
Marketing Manager
 
Daniel Klinge
Sales Manager Nordic
 
16_SE_Pia_Elster_200x200-1
 
16_SE_Daniel_Klinge_200x200-1