Om Asendia

Vi kombinerer oplevelsen og ekspertisen fra vores grundlæggere La Poste og Swiss Post. Som et joint venture forener vi enorme ressourcer af international og lokal ekspertise og forbindelser. I dag beskæftiger vi over 1.000 ansatte i 15 landekontorer i Europa, Asien og USA - et globalt netværk blandet med en lokal tilstedeværelse. Vi vil gerne arbejde i partnerskab med dig, dele vores viden og erfaringer, så vi kan finde de absolut bedste og mest effektive løsninger til din forretning.
SCL_0077541-1600x1600.jpg
17_HQ_About_Asendia_Handholding_Partnership_icon_white.svg

La Poste & Swiss Post partnere

17_HQ_About_Asendia_Globe_international_icon_white.svg

LOKAL TILSTEDEVÆRELSE I 15 LANDE

17_HQ_About_Asendia_Employees_People_icon_white.svg

OVER 1000 ERFARNE ANSATTE

Stolte af at arbejde med

  • Linio
  • The Economist
  • Financial Times
  • ESP World

Vores vision

Vores vision er at levere på vores løfte om at gøre e-handel og post på tværs af grænser nemt og pålideligt i hele verden.Det betyder, at vi gør det nemt for dig at få din post, publikationer og pakker ud til dine kunder, uanset hvor de er i verden. Vi understøtter din e-handel virksomhed med effektiv og pålidelig levering og returservice. Uanset om du har brug for hjælp med et stort antal enheder, eller du lige er begyndt og vokser, så står vi for ydelser, der er nemme at bruge og til at stole på, så du kan fokusere på at udvikle din virksomhed.

Vores mission

Vi vil udmærke os hver gang, vi har et samspil med vores kunder. Derfor afsøger vi innovative måder, der kan gøre din oplevelse endnu bedre. Vi er fast besluttede på at vokse bæredygtigt ved at agere ansvarligt i forhold til verden omkring os. Som global virksomhed er vi stolte af den måde, vi samarbejder på tværs af grænser. Vi er betroede specialister i Frankrig og Schweiz og nu etableret i Europa, Nordamerika og Asien.

Dit Asendia team forener mange års erfaringer inden for den international distributions og postindustri og har bygget virksomheden op til at være en af de førende udbydere på markedet.

Mød teamet
Destination
Industri
location-selector-bg_small.jpg