Fashion and apparel-min

Fortoldning

Fortoldning handler om at føre varer gennem tolden med korrekt dokumentation (fx købsordre eller faktura), som beviser, at der er betalt de nødvendige afgifter, og at forsendelsen må komme ind i destinationslandet.

Beregning af told og afgifter er baseret på en række kriterier (beløbsgrænser, Incoterms, destinationsland) og kan være kompliceret, når man leverer til forskellige lande med forskellige regler. Nogle lande indgår i frihandelszoner og transnationale aftaler (fx Den Europæiske Union), mens andre har deres helt egne toldregler og -processer, så som Schweiz, Norge og USA.


Få et pristilbud

 

 

Fordele

unknown-1593095889431 Forenkler jeres fortoldningsprocesser
unknown-1593095889431 Giver kunderne en bedre leveringsoplevelse
unknown-1593095889431 Sparer tid og penge til forsendelser og forhindrer forsinkelser
unknown-1593095889431 Vælg den løsning, der passer til din virksomhed

Fortoldning


Asendias fleksible ekspertløsninger Customs Prepaid (DDP) og Customs Unpaid (DDU) forenkler fortoldning overalt i verden.

Alt efter omstændighederne og virksomhedens behov kan en eller begge løsninger passe til jer. Vi kan hjælpe dig med at håndtere og levere ordrer gennem tolden effektivt og prisbevidst.

 

Asendia combined e-paq and asendia
Customs Unpaid
Asendias Customs Unpaid-løsning indebærer, at eventuel told og afgifter betales af køberen på leveringstidspunktet. Med denne løsning er forhandleren ikke involveret i fortoldningsprocessen, eftersom den foregår mellem toldmyndighederne, distributøren og kunden.
Hvis en vares værdi er under den bagatelgrænse, der er fastsat af destinationslandet, og der derfor ikke opkræves told eller afgifter, skal kunden aldrig betale noget ekstra. Customs Unpaid passer perfekt til told- og afgiftsfri varer.
Customs Prepaid
Med løsningen Customs Prepaid betaler kunden eventuel told og afgifter på købstidspunktet og betaler ingenting ved levering. Denne løsning indebærer, at fortoldnings- og importprocesserne er forhandlerens ansvar.

En løsning med forudbetalt fortoldning passer til forsendelse af told- og afgiftsbelagte varer. Beregningen af told og afgifter er baseret på forskellige kriterier, blandt andet varens værdi og type, destinationslandet, lokale regler, momsgrænse og Incoterms.
Hvilken service passer til jer? Begge løsninger kan være den rigtige for jer – det afhænger af jeres prioriteringer og forsendelsesprofil.
  Prepaid Unpaid
Øger kundeloyaliteten x  
Giver færre returneringer på grund af afviste forsendelser x  
Optimerer omkostningerne x x

Told, moms

Sælger du varer på nettet via e-handel, får du store fordele ved at holde styr på, hvilke regler som gælder for dine forsendelser og pakkedistribution til lande uden for EU.

Du undgår overraskelser af uforudsete omkostninger, for når en forsendelse sendes til et land uden for EU, skal modtageren i landet betale lokal moms og told af varens værdi.

Vores Custom Unpaid løsning vil gøre toldklarering nemmere overalt i verden.

 

Få et pristilbud

 

 

New call-to-action

 

New call-to-action

 

New call-to-action

 

AsendiaInsightsLogo

23 marts, 2021
New EU Customs Regulations: ICS2 and your e-commerce business

New safety and security regulations are being implemented by the EU throughout 2021, starting with Import Control System 2 (ICS2) since…

4 marts, 2021
New EU Regulatory Changes 2021: Who, what, why, when?

There are three major changes to EU customs regulations coming into effect throughout 2021 and it’s essential your business is ready for…

18 november, 2019
What Customs, Duties and Taxes Do You Pay When Sending Parcels to…

Shrewd entrepreneurs around the world are capitalising on the exciting e-commerce opportunities in the Middle East.