Juridisk information og disclaimer

1. Omfang

Alle besøgende der tilgår information, indhold eller ydelser publiceret eller tilbudt på dette website (“Besøgende”) accepterer de følgende vilkår. Ovennævnte information, indhold eller ydelser vil herefter blive refereret til som Asendias “Digitale tilstedeværelse”.

Yderligere detaljer om Asendia Management SAS (“Asendia”) er tilgængelig i Om Asendia sektionen på websitet.

2. Elektronisk kommunikation

Selv om Asendia tager forholdsregler for at sikre, at der ikke er virus i e-mails, kommunikation eller beskeder sendt elektronisk (SMS, formularer, etc.), bør Besøgende være opmærksomme på, at denne måde at kommunikere på ikke kan garanteres at være sikker eller fejlfri, da information kan blive opsnappet, set, ændret, ødelagt, gå tabt, ødelagt af tredjeparter eller ankomme forsinket eller ufuldstændigt, eller indeholde virus. Asendia er ikke ansvarlig for skader, der stammer fra e-mails eller anden kommunikation, der er sendt elektronisk.

3. Copyright og trademark rettigheder

Hele indholdet i den Digitale tilstedeværelse er beskyttet af copyright (all rights reserved). Download eller print af enkelte sider eller dele af den Digitale tilstedeværelse er tilladt forudsat, at dette er til privat brug og ikke til kommercielle formål og forudsat, at copyright beskeder eller andre juridisk beskyttede navne eller symboler ikke er fjernet.

Fuldstændig eller delvis reproduktion, transmission (via elektronik eller nogle andre måder), modifikationer, links eller brug af Asendias website til offentlige eller kommercielle formål er forbudt uden forudgående skriftligt samtykke fra Asendia.

Betegnelserne “Asendia”, “The world is your address” og de tilhørende logoer og andre produkt- og servicebetegnelser er registrerede Asendia varemærker. Der er ikke givet eller antydet nogen licens til at bruge nogle af disse varemærker. Disse varemærker må ikke kopieres, downloades, reproduceres, bruges, ændres eller distribueres på nogen måde uden forudgående skriftlig tilladelse. Ingen del af den Digitale tilstedeværelse er designet på en sådan måde, at der er givet tilladelse til at bruge et foto, registreret varemærke eller logo.

4. Ansvarsfraskrivelse

Asendia kan ikke garantere, at den Digitale tilstedeværelse vil fungere uden afbrydelse eller fejl, at fejl vil blive udbedret eller at den Digitale tilstedeværelse og tilhørende server er fri for virus eller skadelige komponenter.

Asendia forudsætter intet ansvar for skader eller noget tab, der forekommer som resultat af at tilgå eller bruge enheder inden for den Digitale tilstedeværelse (eller som et resultat af det umulige i at tilgå eller bruge disse enheder eller som et resultat af virus, etc.).

Den Digitale tilstedeværelse leveres på “as is” basis. Selv om Asendia udøver maksimal omhu for at sikre, at al information, indhold og ydelser publiceret eller tilbudt på dette website er præcist på det tidspunkt, det bliver offentliggjort, skal hverken Asendia eller dets kontraktlige partnere garantere eller levere nogen form for garanti for nøjagtighed, pålidelighed, fuldkommenhed, sikkerhed eller rettidighed. Information og meninger, der forekommer i den Digitale tilstedeværelse, kan til enhver tid blive ændret uden forudgående varsel.

Asendia har ikke testet de websites, der er linket til den Digitale tilstedeværelse og accepterer intet ansvar for deres indhold eller for de produkter, ydelser eller andre tilbud de inkluderer.

5. Ansvarsbegrænsning

I det omfang, det er tilladt af loven, kan Asendia under ingen omstændigheder holdes ansvarlig for tab af indkomst, profit, kunder eller muligheder, for indirekte, specielle, tilfældige, straffende eller driftsmæssig tab eller skade, eller for skader der er resultatet af tabt data, overhovedet og hvordan så end et sådant tab eller skade er forårsaget, om det er pga. kontrakt, brud på lovbestemt pligt, skadegørende handling (inklusiv uagtsomhed) eller ellers og uanset om Asendia er informeret om muligheden for sådanne skader eller ej.

6. Besøgendes feedback

Asendia sætter pris på feedback, ideer og forslag fra de Besøgende, der tilgår information, indhold eller ydelser publiceret eller tilbudt på dette website. Desværre er Asendia ikke i stand til at reagere på alle kommentarer individuelt. Asendia forbeholder sig retten til at bruge enhver information indsendt af de Besøgende.

7. Gældende lov / jurisdiktion

I det omfang loven tillader skal alle juridiske relationer mellem brugerne af denne Digitale tilstedeværelse og Asendia være omfattet af afgørende fransk lov. Den eneste jurisdiktion er Paris .