Sustainability-min

Bæredygtighed

Vores grundlæggere La Poste og Swiss Post var forud for deres tid med deres fokus på bæredygtighed.

Vi fortsætter den arv ved at agere positivt og ansvarligt for at minimere vores effekt på naturen. Bæredygtighed falder os naturligt og reflekterer vores kerneværdier.

Vi er dedikerede til at måle, reducere, kompensere og rådgive - det gælder alt, hvad vi gør. Fra energieffektiv transport til investeringer i kulstofudlignende projekter er vi stolte af, at alle vores leveringer fra Europa nu er CO2 neutrale. Vi arbejder hårdt i hele verden for at gøre det endnu bedre.

 

Spørg os for mere information

 

 
 
 

Oplev forskellen


Leverandører

Vi vælger leverandører, der deler vores værdier inden for bæredygtighed, og som kan vise, at de gør er forskel i deres måde at arbejde på.

Kunder

Vi stræber efter at udvikle enhver service, så den har den bedste praksis inden for bæredygtighed indbygget. Det hjælper vores kunder med at udvikle deres virksomheder på den mest miljøvenlige måde.

Asendia Sustainability


Vores nøgleforpligtelse inden for bæredygtighed

Vi ser ægte bæredygtig forretningspraksis som en differentierende faktor i markedet og som støtte til vores langvarige, markedsledende succes.

Måle

Vi udregner vores CO2 udledninger fra transport, energiforbrug, forretningsrejser og pendling.

Reducere

Vi finder altid nye måder at gøre vores forretning mere energieffektiv på. Det betyder, at vi udnytter transportressourcer bedre, sparer på energien og køber ansvarligt.

16_dk_sustainability_measure
16_dk_sustainability_reduce
Kompensere

Vi kompenserer vores målte CO2 udledninger ved frivilligt at investere i bæredygtighedsprojekter uden at sende regningen videre til vores kunder.

Rådgive

Vi har udviklet direct mail håndteringsydeler, der skærer unødvendige og uønskede postale leveringer væk, hvilket sparer både materialer og energi.

16_dk_sustainability_offset
16_dk_sustainability_advise

Kompenserer gennem projekt med vedvarende energi


Asendia kompenserer 100 % af CO2-emissionerne i forbindelse med international transport, undtagen de første kilometer (afhentning) i oprindelseslandet og de sidste kilometer levering i destinationslandet.

 

De 113 turbiner producerer sammen nok energi til at dække det årlige behov hos 600.000 personer. Udover at levere renere energi støtter vindmøllefarmene de lokale økonomier. Farmene udvikler giver en andel af profitten tilbage til lokale projekter, inklusiv gratis skolemad, sundhedsklinikker, vedligeholdelse af veje samt workshops om udvikling af økonomiske evner.

 

Sustainability Icon (Green) Landscape with White Background

 

Der er også programmer, der skaber job og støtter bønder. Vi er stolte af, at vores projekt gør en positiv forskel i så mange menneskers daglige liv og er blevet anerkendt med den prestigefyldte internationale Voluntary Carbon Standard.

 

Asendia Sustainability-1