All e-commerce services icon

 

Med vores brede vifte af løsninger hjælper vi med at gøre grænseoverskridende e-handel let.

 

Få et pristilbud

 

 

E-cmmerce_value_chain

 

 

Vores kernetjenester


 

asendia-e-paq-logo-01

Vores e-handel løsninger på tværs af grænser hjælper dig med at få din virksomhed til at vokse internationalt.

Som en global spiller, der er til stede på e-handlens nøglemarkeder rundt omkring i verden, kan vi med vores brede udvalg af integrerede løsninger sørge for en enestående kundeoplevelse ved e-handel, sammen med alt det du behøver at vide om international levering. Vi hjælper med at gøre e-handel på tværs af grænser nemt.

 

Mere information

e-PAQ Returns Grey

Takket være kombinationen af lokale returfaciliteter, lokale portoløsninger og et internationalt netværk, har Asendia lanceret en ny returservice, der passer til dine specifikke behov. 

AsendiaDoubleImage4-min

 

Nationale Returforsendelser
Med Nationale Returforsendelser kan du tilbyde dine kunder en lokal og tryg oplevelse.

 

Internationale Returforsendelser
Vores internationale returforsendelsesløsninger giver dig adgang til en enestående returservice på tværs af grænser. Du har to valgmuligheder: En forudbetalt løsning, der giver mulighed for fri retur - eller en delvist betalt mulighed, hvor kunderne får billigere fragtpriser.

Vareleverancer

Vi hjælper dig med at finde den bedst egnede løsning til levering over landegrænser. Vælg den løsning for levering af varer, der passer bedst til dine behov. Uanset branche tilbyder vi pålidelige og fleksible løsninger for postforsendelser – både af breve og pakker – ved at trække på vores specialviden inden for fjernsalg og e-handel.

Asendia combined e-paq-1-1

 

 

Fulfilment

Vores skræddersyede fulfilment forbereder dine varer til levering hurtigt og effektivt fra pluk og pak til e-lagerliste Vores ydelser understøtter din ordrebehandling fra start til slut. Denne service er tilgængelig i Italien, Storbritannien og USA.


Mere information


E-handelsværktøjer

Vi giver dig værktøjerne til at få succes med international e-handel. Med Asendia Shipping platformen og Asendia Tracking værktøj får du og dine kunder en smidig, hurtig og pålidelig service.

Asendia Australia b2b smiling person

 

Asendia Shipping

Med Asendia Shipping platformen gør vi det nemmere for dig at håndtere forsendelser på tværs af grænser.

Du får et simpelt værktøj til at håndtere alle dine forsendelser hele vejen gennem processen. Dermed kan du fokusere på det, der er vigtigt: Nemlig at drive din e-handel virksomhed.

Asendia Tracking

Asendia Tracking er den moderne og smarte måde at håndtere internationale forsendelser proaktivt.

Den fuldt integrerede platform fungerer problemfrit med dine eksisterende systemer. Dermed kan du og dine kunder få fordel af den gode service, de pålidelige opdateringer og de fuldstændigt præcise tracking-informationer.

Customs Clearance

Fortoldning handler om at føre varer gennem tolden med korrekt dokumentation (fx købsordre eller faktura), som beviser, at der er betalt de nødvendige afgifter, og at forsendelsen må komme ind i destinationslandet.

Beregning af told og afgifter er baseret på en række kriterier (beløbsgrænser, Incoterms, destinationsland) og kan være kompliceret, når man leverer til forskellige lande med forskellige regler. Nogle lande indgår i frihandelszoner og transnationale aftaler (fx Den Europæiske Union), mens andre har deres helt egne toldregler og -processer, så som Schweiz, Norge og USA.

Andre tjenester


We don’t just help you fulfil orders, we can help increase your international order volumes.

Facilitering af transaktioner

Fuldt integrerede e-handel løsninger med vores strategiske partner eShopWorld.

AsendiaDoubleImage2-min

 

Med vores partner eShopWorld kan vores integrerede webshop løsninger understøtte din transaktionsproces, så dine kunder kommer igen og igen.

Disse eShopWorld serviceydelser er pt. tilgængelige i Storbritannien og USA.

Hvis du ønsker det, kan vi undersøge et skræddersyet tilbud til dit land.


Vind kunder

Udfør dine direkte marketing kampagner på en prisbevidst måde. Vind kunder, hold på kunder og gør flere forretninger med dem.

AsendiaDoubleImage8-min

 

Marketing Mail
Udfør dine direkte marketing kampagner på en prisbevidst måde.

Vind kunder, hold på kunder og gør flere forretninger med dem. Vores Marketing Mail løsninger tilbyder et bredt udvalg af forberedelses- og leveringsmuligheder for distribution i hele verden af små såvel som store mængder direct marketing materiale. Vi kan hjælpe dig med at anskaffe nye kunder, holde på de eksisterende, lave endnu flere forretninger med dem og øge kendskabet til din virksomhed og produkter eller ydelser på tværs af grænser.