Marketing Mail 2

Marketing Mail

Udfør dine direkte marketing kampagner på en prisbevidst måde.

Vind kunder, hold på kunder og gør flere forretninger med dem. Vores Marketing Mail løsninger tilbyder et bredt udvalg af forberedelses- og leveringsmuligheder for distribution i hele verden af små såvel som store mængder direct marketing materiale. Vi kan hjælpe dig med at anskaffe nye kunder, holde på de eksisterende, lave endnu flere forretninger med dem og øge kendskabet til din virksomhed og produkter eller ydelser på tværs af grænser.

 

Direct_value_chain

 
Vores udvalg af løsninger gør marketing mail på tværs af grænser enkel og pålidelig ved at hjælpe dig med produktion, forberedelse og international levering.

Med vores viden og ekspertise kan vi hjælpe dig med at målrette de rigtige målgrupper og skabe effektive direct mail kampagner. Vi kan rådgive dig i forhold til at skabe forbindelse med dit ønskede marked med råd om specifikke målgrupper og kundeadfærd. Vi kan også rådgive dig om, hvordan du udformer din post, så dine forsendelser er så effektive som muligt.

 

AsendiaDoubleImage5-min

 

Med vores viden og ekspertise kan vi hjælpe dig med at målrette de rigtige målgrupper og skabe effektive direct mail kampagner.

Det er vigtigt at få mest muligt ud af dine investeringer i direct marketing aktiviteter, og derfor sørger vores internationale Direct Mail ydelser for at give dig den hjælp og viden, du skal bruge for at nå dine mål og levere den rette respons.

Effektiv responshåndtering er en nøglefaktor til succes for din direct mail. Det vil gøre dig i stand til at behandle potentielle salgsleads nemt og hurtigt samt optimere din ROI på dine marketing aktiviteter.

 

 

 

AsendiaInsightsLogo

26 april, 2021
5 tips for successful fashion and beauty direct mail

Millions of digital communications sent and received every day, but research shows direct mail advertising really cuts through the noise.

6 februar, 2020
Mail and parcel delivery to China disrupted by Coronavirus

The current outbreak of the novel coronavirus (2019.nCov) that was first reported from Wuhan, China, is impacting all global businesses…

3 februar, 2020
Insights by Asendia: Issue 2

We’re delighted to announce that the second issue of Insights by Asendiais out now. Get your copy of our essential free guide packed with…