Presse og publikation

Effektiv håndtering og distribution af dine publikationer i hele verden

Uanset om du er en magasin-, avis- eller forlagsudgiver sørger vi for en integreret outsourcing service på tværs af proceskæden for at sikre effektiv håndtering og distribution af dine publikationer. Vores presseydelser inkluderer håndtering og distribution af dine publikationer, med distribution af magasiner og publikationer til over 200 destinationer i hele verden.

Fordele

 • Dine publikationer får international tilstedeværelse
 • Vælg mellem standard eller nat-leveringsmuligheder
 • Forøg din abonnentbase og håndter den effektivt
 • Outsource til os, så du kan fokusere på kerneopgaver

Ideel til

 • Udgivere, reklamebureauer og virksomheder der forsøger at nå læsere rundt omkring i verden
 • Magasiner, aviser og virksomhedspublikationer
 • Direkte levering til abonnementer eller til aviskiosker og andre salgssteder
 • At forsyne abonnementer i udlandet med daglige publikationer, hvor udgaverne kommer til deres destination inden solopgang

Sådan kan Asendia hjælpe din virksomhed med at levere

Vores presse- og publikationsløsninger gør forretninger på tværs af grænser enkle og driftssikre ved at bringe dine publikationer ud til læsere i hele verden.

Vi kan rådgive dig om markedsplanlægning til dine internationale aktiviteter, inklusive hvilke titler du kan tilbyde i hvilke lande, og distributionsplanlægning, inklusive hvilke salgs- og distributionskanaler du kan vælge til hver titel, prisniveauer, volumen og marketingaktiviteter.

Med vores viden og ekspertise kan vi hjælpe dig med at ramme de rigtige målgrupper og skabe effektive direct mail kampagner.

Direct Mail

 • Direct Mail
  Direct Mail

  Udfør dine direct marketing kampagner prisbevidst.

  Vores Direct Mail løsninger tilbyder en række forberedelses- og leveringsmuligheder for at sende kataloger, brochurer, foldere, kort, reklame- og tilbudsbreve verden over, og dermed hjælpe dig med at anskaffe nye abonnenter og øge kendskabet til dine publikationer på tværs af grænser. Det er en fleksibel og pålidelig måde at ramme nye abonnenter til dine publikationer verden over.

Business mail

 • Business Mail
  Business Mail

  Alsidige ydelser til din forretningskorrespondance.

  Uanset om du har brug for at sende forretningskorrespondance dagligt (så som kontrakter, forslag, personliggjorte breve, enkeltstående fakturaer) eller i store mængden på en regelmæssig basis (inklusiv fakturaer og kundekontoudtog), sørger vores Business Mail ydelser for en ligefrem løsning på dine international forretningsbehov. Vores effektive og pålidelige Business Mail på tværs af grænser er tilgængelig i hele verden.

Responshåndtering

 • Responsbehandling
  Responsbehandling

  Skræddersyet til dine behov for kampagnerespons.

  Uanset om du har brug for at håndtere abonnementer, behandle betalinger eller analysere kampagner kan du vælge fra et bredt udvalg af vores responsbehandlingsydelse for at støtte håndteringen af dine kunderelationer.

  Kontakt os for at høre mere.

 • Responspost
  Responspost

  Hjælper dine kunder med at bestille og reagere hurtigt og praktisk.

  Uanset om du vedlægger dit svarkort eller -kuvert i en publikation, et katalog, en brochure, folder eller et brev er det en god måde at opmuntre læserne til at reagere nemt og prisbevidst på tilbud og reklamer. De kan abonnere på dine publikationer eller bestille andre produkter og ydelser fra dig. Vi kan hjælpe dig med at kommunikere nemt med dine kunder.

  Kontakt os for at høre mere.

Andre læser- og brugermarked ydelser

 • Webshops
  Webshops

  Vind online abonnenter til dine publikationer.

  Vores webshops giver potentielle læsere muligheden for at finde ud af mere om dine publikationer og abonnere på dem meget nemt. Det er en prisbevidst løsning til dig, der vil vise dine publikationer og styrke dit brands tilstedeværelse.

  Vi tilbyder denne etablerede service til publikationer med læsere i hele verden gennem Asendia Press. Den er primært målrettet læsere, der bor i Schweiz, Østrig og Belgien. Kontakt os for et skræddersyet tilbud til dit land.

 • Aviskiosk marketing
  Aviskiosk marketing

  Støtter dine publikationer på salgsstedet.

  Vores webshops giver potentielle læsere muligheden for at finde ud af mere om dine publikationer og abonnere på dem meget nemt. Det er en prisbevidst løsning til dig, der vil vise dine publikationer og styrke dit brands tilstedeværelse.

  Vi tilbyder denne service i hele verden gennem Asendia Press. I Schweiz tilbyder Asendia Press yderligere muligheder med vores eget serviceteam i marken.

 • Touchpoint marketing
  Touchpoint marketing

  Markedsfør dine publikationer direkte til nøgletouchpoints.

  Vind læsere, og øg kendskabet til dit brand ved at levere forskellige eksemplarer direkte til hoteller, events, lounges i lufthavne og andre touchpoints rundt omkring i verden. Vi kan hjælpe dig med at øge din publikations profil med disse værdifulde læsere. Vi tilbyder denne service i hele verden gennem Asendia Press.

 • Telemarketing
  Telemarketing

  Bringer dine publikationer tættere på dine læsere.

  Vores fleksible telemarketing service kan hjælpe med at anskaffe nye læsere verden over til dine magasiner. Vi har trænede sælgere, der bruger deres omfattende erfaringer og imponerende sproglige evner.

  Denne professionelle telemarketing kan hjælpe dig med at bygge læserrelationer.

  Vi tilbyder denne etablerede service gennem Asendia Press til publikationer i hele verden, og den er primært målrettet læsere i Europa. Kontakt os for et skræddersyet tilbud til dit land.

 • Field marketing
  Field marketing

  Vores field marketing service bringer dine publikationer direkte til potentielle læsere.

  We support your reader acquisition activities with our field marketing solutions, helping you to find new subscribers at fairs and events.

  We offer this established service to worldwide publications through Asendia Press to target readers in Switzerland. On demand, we can look into offering you a custom solution for your country.

 • Pressekatalog
  Pressekatalog

  Få og fasthold værdifulde abonnenter med vores presse katalog.

  Pressekataloget er et fremragende værktøj til at promovere dine publikationer til potentielle abonnenter. Det promoverer over 500 titler, både magasiner og aviser, og det bliver trykt i over en million eksemplarer. Pressekataloget bliver sendt flere gange om året til adresser fra din egen database i Schweiz og Belgien. Modtagerne kan abonnere på de viste titler ved at bestille online eller med et svarkort. Det er en fremragende måde at booste din tilgang af abonnenter.

  Vi tilbyder denne etablerede service til publikationer med læsere i hele verden gennem Asendia Press. Den er primært målrettet læsere, der bor i Schweiz og Belgien. Kontakt os for et skræddersyet tilbud til dit land.

 • Abonnementhåndtering
  Abonnementhåndtering

  Vi håndterer din kundedatabase.

  Vores brede udvalg af abonnementshåndteringsydelser inkluderer CRM fulfillment, adresseopdatering, bogholderi, direct marketing for anskaffelse og fastholdelse af kunder, kryds- og opsalg, behandling af fornyelser samt indfrielse af velkomstpakker og -ordrer. Vores omfattende service støtter dine aktiviteter med at anskaffe og fastholde læsere og giver dig frihed til at fokusere på kerneaktiviteter.

  Vi tilbyder denne etablerede service til publikationer med læsere i hele verden gennem Asendia Press. Den er primært målrettet læsere, der bor i Schweiz, Tyskland, Østrig, Frankrig og Belgien. Kontakt os for et skræddersyet tilbud til dit land.

 • Kundeservice
  Kundeservice

  Vi tilbyder mange forskellige kontaktmuligheder for dine læsere, leveret på deres lokale sprog.Vores online og call center teams kan hjælpe dig med at fastholde et professionelt forhold med dine kunder og fremme deres tilfredshed med dit brand.

  Vi tilbyder denne etablerede service til publikationer med læsere i hele verden gennem Asendia Press. Den er primært målrettet læsere, der bor i Schweiz, Tyskland, Østrig, Frankrig og Belgien. Kontakt os for et skræddersyet tilbud til dit land.

Vi kan hjælpe dig med at vinde nye annoncører både annoncekøbere og rubrikannoncører.

Direct Mail

 • Direct Mail
  Direct Mail

  Udfør dine direct marketing kampagner mest prisbevidst.

  Vores Direct Mail løsninger tilbyder en række forberedelses- og leveringsmuligheder for at sende kataloger, brochurer, foldere, kort samt reklame- og tilbudsbreve til hele verden. Dermed hjælper vi dig med at anskaffe nye abonnenter og øge kendskabet til dine publikationer på tværs af grænser. Det er fleksibel og pålidelig måde at ramme nye abonnenter til dine publikationer i hele verden.

Business mail

 • Business Mail
  Business Mail

  Alsidige ydelser til din forretningskorrespondance.

  Uanset om du har brug for at sende forretningskorrespondance dagligt (så som kontrakter, forslag, personliggjorte breve, enkeltstående fakturaer) eller som masseforsendelser på regelmæssig basis (inklusiv fakturaer og kundekontoudtog), sørger vores Business Mail ydelser for en ligefrem løsning til dine internationale forretningsbehov. Vores effektive og pålidelige Business Mail er tilgængelig i hele verden.

Responshåndtering

 • Responsbehandling
  Responsbehandling

  Skræddersyet til dine behov for kampagnerespons.

  Uanset om du har brug for at håndtere abonnementer, behandle betalinger eller analysere kampagner kan du vælge fra en bredt udvalg af vores responsbehandlingsydelser til at støtte håndteringen af dine annoncørrelationer.

  Kontakt os for at høre mere.

 • Responspost
  Responspost

  Hjælper dine kunder med at bestille og reagere hurtigt på praktisk.

  Uanset om du lægger dit svarkort eller –kuvert i en publikation, et katalog, en brochure, folder eller et brev, er det en god måde at opmuntre dine læsere til at reagere nemt og prisbevidst på tilbud og reklamer. De kan abonnere på dine publikationer eller bestille andre produkter og ydelser fra dig. Vi kan hjælpe dig med at kommunikere nemt med dine kunder.

  Kontakt os for at høre mere.

Andre former for reklameudviklingsservice

 • Telemarketing
  Telemarketing

  Vores fleksible telemarketing service kan hjælpe dig med at anskaffe nye annoncører i hele verden til dine magasiner. Vores uddannede sælgere ringer med omfattende erfaring og imponerende sproglige evner, så vores professionelle telemarketing kan hjælpe dig med at opbygge forretningsrelationer.

  Vi tilbyder denne service til publikationer med læsere i hele verden gennem Asendia Press. Den er primært målrettet virksomheder i Europa. Kontakt os for et skræddersyet tilbud til dit land.

Du er eksperten i at skabe godt indhold. Vi er her for at hjælpe dig med de supplerende dele af din forretning.

Vores produktionsløsninger inkluderer trykkeriydelser, distributionsforberedelse (til enkelte, forskellige og masseforsendelser, aviskiosker eller specialleveringer), opmagasinering og fulfilment (til tidligere udgaver, erstatningseksemplarer, premiums og merchandise.)

Tryk service

 • Direct Mail og Business Mail
  Direct Mail og Business Mail

  Prisbevidste trykydelser til din Direct Mail og Business Mail.

  Få fordelene ved vores udvalg af trykløsninger inklusive:

  Tryk og distribution på destinationen

  Vi trykker og leverer din post i dit destinationsland. Full service løsninger til din post udført i dit destinationsland fra trykning og færdiggørelse til distribuering, udnytter vi vores lokale ekspertise og opnår et mere bæredygtigt aftryk.

  Digitale trykløsninger

  Et omfattende udvalg af digitale trykydelser. Vi kan trykke dine Direct Mail kampagner digitalt (inklusiv brochurer, foldere, postkort og pjecer) og forretningsmæssige post (fakturaer, fornyelsesbreve) samt færdiggøre og folde i henhold til dine specifikke behov. Det er prisbevidst trykning og dermed ideelt til små oplag og personliggørelse.

  Denne service er tilgængelig i Schweiz, Storbritannien og USA.

  Lasertryk

  Lasertryk i høj kvalitet til dine forsendelser, breve og titelblade. Drag nytte af vores lasertrykydelser til at sætte prikken over i’et i din post.

  Denne service er tilgængelig i Schweiz, Storbritannien og USA.

 • Aviser (decentraliseret trykning)
  Aviser (decentraliseret trykning)

  Digital og offset trykning gør det muligt at levere hurtigere til abonnenter og aviskiosker.

  Med et delvist trykt oplag elektronisk transmitteret til den endelige lokalitet og trykt på stedet (digitalt tryk for op til 2.000 eksemplarer eller offsettryk til større mængder), kan du nå dine avislæsere i udlandet med en aktuel udgave på publikationsdagen. Vi kan hjælpe dig med en løsning, der integrerer produktion og levering.

  Vi tilbyder denne service gennem Asendia Press til aviser med læsere i hele verden og med tryk i Schweiz, Thailand, Malta og Mallorca. Vi kan også skræddersy en løsning i andre lande.

Udvalg af forberedelsesservice

 • Behandling af adressedata
  Behandling af adressedata

  Vi optimerer dine læserdatalister.

  Få mest muligt ud af dine data og minimer trykspild med vores databehandlingsydelser, som inkluderer datavaskning, programmering og portooptimering. Vi kan hjælpe dig med at nå læsere præcist og udvikle kendskabet til dit brand effektivt.

  Kontakt os for at høre mere.


 • Adresse dataydelser
  Adresse dataydelser

  Få nye læsere med vores dataydelser.

  Vores dataydelser kan, fra at levere mailinglister og datavaskning til adressesortering og personliggørelse af dokumenter, hjælpe din med at finde og fastholde læsere. Vi tilbyder et omfattende udvalg af dataydelser til dine publikationer.

  Kontakt os for at høre mere.


 • Portooptimering
  Portooptimering

  Optimér din porto til dine schweiziske, tyske, britiske og amerikanske læsere.

  Hvis du distribuerer dine publikationer ind i Schweiz, Tyskland, Storbritannien eller USA, kan vi sortere dine adressefiler, så de overholder lokale, postale vilkår og reducere dine distributionsudgifter. Vi kan hjælper dig med at holde de postale udgifter til din publikation på et minimum.

  Kontakt os for at høre mere.


 • Adressevaskning
  Adressevaskning

  Få mest muligt ud af dine internationale kunders adressedata.

  Vær sikker på, at dine internationale adressedata er optimeret med vores adressevaskningsydelser, som inkluderer troværdighedstjek, opdatering og formatering af internationale adresser og identificering af duplikater.

  Med vores hjælp kan du forbedre dine forsendelsers effektivitet og reducere produktions- og distributionsudgifter. Kontakt os for at høre mere.

 • Postoperatør service
  Postoperatør service

  Alsidige løsninger til at forberede afsendelse af dine aviser, magasiner og publikationer.

  Vi hjælper dig med til enkelte eksemplarer, forskellige eksemplarer, aviskioskeksemplarer, engrospakker, masseforsendelser og specialleveringer. Vi kan også forberede din Direct Mail, Business Mail og distribution af varer.

  Vores ydelser inkluderer indstik af bilag og supplementer, pakning (foliering, folieposer, kuvertindstik), ink-jet adressering, frankering, sortering og forberedelse til afsendelse i bundter, sække eller på paller.

  Dette er en etableret fra Asendia Press og tilgængelig i Schweiz, Frankrig, Tyskland, Storbritannien, USA og Singapore til distribution i hele verden. Vores forskellige former for postoperatørservice bliver også tilbudt af Asendia virksomheder i Tyskland, Singapore, Storbritannien og USA ligeledes med distribution til hele verden. Kontakt os for et skræddersyet tilbud til dit land.

Opmagasinering og fulfilment for presse

 • Service med tidligere udgaver
  Service med tidligere udgaver

  Vi håndterer dine tidligere udgaver effektivt.

  Vi kan opbevare og afsende tidligere udgaver af dine publikationer, og tilbyder lagerhåndtering og betalingsopkrævning ved forespørgsel. Det er en prisbevidst måde at sende tidligere magasinudgaver på og understøtter dine læserrelationer.

  Denne service leveres af Asendia Press og er tilgængelig i Schweiz, Frankrig, Tyskland, Storbritannien, USA og Singapore til distribution i hele verden. Kontakt os for et skræddersyet tilbud til dit land.

 • Erstatningseksemplarer
  Erstatningseksemplarer

  Vi sørger for erstatningseksemplarer af din publikation.

  Opbevar dine erstatningseksemplarer af magasiner og publikationer i vores lagre, hvor vi effektivit og pålideligt kan indfri og levere erstatninger til dine internationale læsere.

  Denne service leveres af Asendia Press og er tilgængelig i Schweiz, Frankrig, Tyskland, Storbritannien, USA og Singapore til distribution i hele verden. Kontakt os for et skræddersyet tilbud til dit land.

 • Merchandising
  Merchandising

  Vi håndterer dine behov ved merchandising.

  Uanset om du tilbyder promotions som gaver til nye abonnenter til dine læsere eller sælger dem varer, kan vi opbevare dit merchandise og distribuere det i hele verden, når vi får besked.

  Denne service leveres af Asendia Press og er tilgængelig i Schweiz, Frankrig, Tyskland, Storbritannien, USA og Singapore til distribution i hele verden. Kontakt os for et skræddersyet tilbud til dit land.

 • Pluk og pak
  Pluk og pak

  Vi optimerer lager- og fulfilmentprocessen.

  Med vores pluk og pak software kan du få adgang til dine beholdninger på vores lagre online 24/7, udløse ordrer og håndtere dine kunder.

  Denne service leveres af Asendia Press og er tilgængelig i Schweiz, Frankrig, Tyskland, Storbritannien, USA og Singapore til distribution i hele verden. Kontakt os for et skræddersyet tilbud til dit land.

Vi kan hjælpe dig med effektivt at håndtere og distribuere dine publikationer i hele verden.

Presse til abonnenter og aviskiosker

Logistik til international presse

 • Opsamling og afhentning
  Opsamling og afhentning

  Fleksible og praktiske opsamlingsydelser.

  Vi kan afhente dine publikationer fra dit trykkeri (eller enhver anden lokalitet) og tage dem direkte til vores faciliteter eller transportere dem direkte til deres destinationer.

  Vores afhentninger er tilpasset til din publiseringsplan og gør livet lettere for dig.

  Vi tilbyder denne service gennem Asendia Press og andre Asendia virksomheder i hele verden til lokale markeder og nabolande.

 • Transport
  Transport

  Vi transporterer dine publikationer i hele verden.

  Vi tager det fulde procesansvar for distributionen dine magasiner og aviser på tværs af grænser, inklusiv fortoldning og rådgivning om moms. Vi sørger for sikker og pålidelig transport i hele verden for dine magasiner og publikationer.

  Kontakt os for at høre mere.


 • Specialleveringer
  Specialleveringer

  Nå endnu flere læsere, og forøg dine publikationers kendskabgrad.

  Vi leverer dine trykte produkter til events, messer, udstillinger, hoteller, lufthavne og andre centrale steder jorden rundt. Vi tilbyder også ekspres- og kurerleveringservice.

  Kontakt os for at høre mere.


Andre distributionsydelser

 • Fortoldning
  Fortoldning

  Vi får dine publikationer sikkert og hurtigt gennem tolden.

  Med vores hjælp kan dine aviser og magasiner komme sikkert gennem tolden, så du er sikker på, at dine læsere få dem til tiden. Vi kan hjælpe med afgifter og skatter og forberede dine publikationer til fortoldning.

  Vores ekspertservice og –rådgivning hjælper dig med at håndtere fortoldning og moms for dine publikationer effektivt. Kontakt os for at høre mere.

 • Direct Mail
  Direct Mail

  Vind læsere, og behold læsere.

  Lad os hjælpe med verdensomspændende levering af direct marketing materialer som kataloger, brochurer, foldere, reklame- og tilbudsbreve og kort til store eller små afsendelser. Få nye abonnenter, fasthold eksisterende og øg kendskabet til dine publikationer på tværs af grænser. Det er en fleksibel, pålidelig måde at ramme abonnenter til dine publikationer i hele verden.

 • Business Mail
  Business Mail

  Alsidige ydelser til dine forretningskorrespondance.

  Vi sørger for levering i hele verden af den forretningskorrespondance, du sender på daglig basis, inklusiv kontrakter, forslag, personliggjorte breve, enkeltstående fakturaer. Eller til enheder du sender i masseforsendelser på regelmæssig basis, så som fakturaer og kundekontoudtog. Denne effektive og pålidelige post service på tværs af grænser er tilgængelig i hele verden.

 • Håndtering af uanbringelige
  Håndtering af uanbringelige

  Optimér dine databaser og processer.

  Vi kan hjælpe dig med at håndtere dine uanbringelige publikationer og post, uanset om du har behov for fysiske returer, digitale scanninger eller destruktion. Vores service giver dig muligheder for at håndtere dine beholdninger og data effektivt på den måde, der er bedst for din virksomhed.

  Kontakt os for at høre mere.


 • Premiumadresse Tyskland
  Premiumadresse Tyskland

  Vi håndterer dine uanbringelige publikationer og forsendelser adresseret til tyske modtagere.

  Premiumadresse er en løsning til uanbringelig presse til abonnenter og Direct Mail i Tyskland. Vi sørger for, at du får digital information inden det tyske postvæsen destruerer den enkelte enhed.

  Det er en effektiv og praktisk service til at håndtere dine uanbringelige enheder sendt fra hele verden til Tyskland.

  Kontakt os for at høre mere.