The Entertainer

The Entertainer valgte Asendia for at drage fordel af vores brede Goods parcel-service, inklusive vores Standard og Premium løsninger.

Om kunden

The Entertainer er den største uafhængige legetøjsforhandler i Storbritannien med over 100 legetøjsbutikker. Dens hurtigt voksende e-handelsforretning har udvidet salget på tværs af Europa. De valgte Asendia for at drage fordel af vores brede Goods parcel-service, inklusive vores Standard og Premium løsninger.

Som en af de største legetøjsforhandlere i Storbritannien, hvor kæden i gennemsnit åbner en ny butik hver måned, har virksomheden faste kerneværdier.

The Entertainer Case Study

 


 

The Entertainer tjener gode penge i sine butikker, og har samtidig en hurtigt voksende multikanal virksomhed, hvor 20 % af det total salg nu sker via deres website www.thetoyshop.com. Mens salget stiger i Frankrig og Tyskland har virksomheden planer om at udvide to flere markeder i Europa – både i øst og vest – gennem sin online forretning.

 

Udfordringen

The Entertainer kom til Asendia i 2012. I dag har de brug for en effektiv forsendelses fulfillment service på tværs af grænser til deres franske kunder, som gerne må opfatte dem som lokale. Da The Entertainer er en virksomhed med sæsonudsving, var de på udkig efter en mere kontrol med forretningens logistik i højsæsonerne.

 

Løsningen

Asendia tilbød Priority Mail og Colissimo – en fransk leveringsservice. Colissimo er den markedsledende løsning i Frankrig og leveres af La Poste, en af Asendias stiftende partnere.

Asendia står for hele distributionen, sporbare og ikke-sporbare, til de franske kunder. Colissimo har et udvalg af leveringsløsninger, der er et ‘must have’ i Frankrig, og det har en høj grad af brandgenkendelse. Derfor oplever The Entertainer færre klager, de har mere tilfredse kunder og kigger allerede på at bruge flere Asendia løsninger. Vi arbejder meget tæt sammen om håndteringen af højsæsonen og udstyrer The Entertainer med en individuel opsamlingsplan for at imødekomme deres behov.

 

Vores løsninger gør din e-handel på tværs af grænser enkel og pålidelig, understøtter din ordrebehandling, webshop og internationale levering.

 

 

AsendiaInsightsLogo

8 januar, 2024
Global E-commerce company Asendia marks the New Year with a new look!

Press Release 8th January 2024  |  Asendia

For this new year, Asendia, a global leader in e-commerce solutions, proudly announces a

28 marts, 2023
New global research of 8,000 global shoppers and 800 global retailers

Do you really know what your customers want or how to reach them?

As retailers and brands face changing shopper behaviours and an uncertain…

14 februar, 2022
Asendia announces 100% carbon neutrality

We are proud to share that from 1st January 2022, Asendia has become 100% carbon neutral.

Having focused on sustainability since our…