The Entertainer

The_Entertainer.png
The Entertainer valgte Asendia for at drage fordel af vores brede Goods parcel-service, inklusive vores Standard og Premium løsninger.
shutterstock_231318649.jpg

Sådan gør vi e-handel på tværs af grænser til en leg

The Entertainer er den største uafhængige legetøjsforhandler i Storbritannien med over 100 legetøjsbutikker. Dens hurtigt voksende e-handelsforretning har udvidet salget på tværs af Europa. De valgte Asendia for at drage fordel af vores brede Goods parcel-service, inklusive vores Standard og Premium løsninger.

Om kunden

Som en af de største legetøjsforhandlere i Storbritannien, hvor kæden i gennemsnit åbner en ny butik hver måned, har virksomheden faste kerneværdier:

  • En fast del af overskuddet går til velgørenhed via virksomhedens The Grant Foundation, der er opkaldt efter stifterne
  • Den handler ikke på en søndag, og sælger kun legetøj med ægte legeværdi
  • Den tager genbrug alvorligt

The Entertainer tjener gode penge i sine butikker, og har samtidig en hurtigt voksende multikanal virksomhed, hvor 20 % af det total salg nu sker via deres website www.thetoyshop.com. Mens salget stiger i Frankrig og Tyskland har virksomheden planer om at udvide to flere markeder i Europa – både i øst og vest – gennem sin online forretning.

Udfordringen

The Entertainer kom til Asendia i 2012. I dag har de brug for en effektiv forsendelses fulfillment service på tværs af grænser til deres franske kunder, som gerne må opfatte dem som lokale. Da The Entertainer er en virksomhed med sæsonudsving, var de på udkig efter en mere kontrol med forretningens logistik i højsæsonerne.

Løsningen

Asendia tilbød Priority Mail og Colissimo – en fransk leveringsservice. Colissimo er den markedsledende løsning i Frankrig og leveres af La Poste, en af Asendias stiftende partnere.

Asendia står for hele distributionen, sporbare og ikke-sporbare, til de franske kunder. Colissimo har et udvalg af leveringsløsninger, der er et ‘must have’ i Frankrig, og det har en høj grad af brandgenkendelse. Derfor oplever The Entertainer færre klager, de har mere tilfredse kunder og kigger allerede på at bruge flere Asendia løsninger. Vi arbejder meget tæt sammen om håndteringen af højsæsonen og udstyrer The Entertainer med en individuel opsamlingsplan for at imødekomme deres behov.

Vores løsninger gør din e-handel på tværs af grænser enkel og pålidelig, understøtter din ordrebehandling, webshop og internationale levering.

Få et pristilbud

Relaterede produkter