St John Ambulance

SJA.png
Den velgørende organisation St John Ambulance underviser i og udøver førstehjælp i Storbritannien og har arbejdet med Asendia siden 2008.
17_DE_Case_Study_stjohnsambulance.jpg

Forsendelser i sikre hænder

Den velgørende organisation St John Ambulance underviser i og udøver førstehjælp i Storbritannien. Asendia trykker, udfører og afsender deres træningsbrochurer og certifikater, og tilbyder de bedste priser på tryk, porto og direct mail kampagne fulfilment for at begrænse kundens udgifter til håndtering.

Om kunden

St John Ambulance er velgørende organisation, der ledes af frivillige, som er dedikeret til at undervise i og udføre førstehjælp i Storbritannien. Alene sidste år underviste de 800.000 mennesker i at gøre forskellen på et tabt og reddet liv.

Udfordringen

St John Ambulance har arbejdet med Asendia siden 2008. Da de er en velgørenhedsorganisation har de særligt behov for lave forsendelsesudgifter til deres National Training Brochure til 93.000 personer og deres Regional Course Schedule til 70.000 personer to gange årligt. Desuden har de brug for at få trykt og distribueret omkring ni direct mail kampagner hver måned.

Løsningen

Asendia trykker, folierer og afsender træningsbrochurerne og skemaer fra sit 10.0219 m2. fulfilment og operatørcenter i Bedford, og trykker, lukker og poster 2.000 certifikater hver dag og 4.000 remindere hver uge til deres elever. Asendia håndterer og lager og returer. Direct mails bliver trykt digitalt i den højeste kvalitet med fuld farve, lukket med en Business Reply-konvolut og sendt til tusinder af hjem i Storbritannien.

St John Ambulance drager fordel af Asendias bedste priser inden for tryk for porto samt tidsbesparelsen og det nemme i at outsource fulfilment. Asendias downstream access-service gav besparelser på porto for alle breve. Desuden hjalp vores datarensning og opgraderingsydelser St John Ambulance med at reducere omfanget af deres spildte materialer, fulfilment og porto.

“St John Ambulance begyndte at bruge Asendia for adskillige år siden til at trykke og udføre direct mail marketing kampagner. Vi har lagt mere af vores nationale håndtering i deres hænder, så de har hjulpet os med at strømline og forbedre vores kommunikationsservice og har demonstreret signifikante omkostningsfordele på vores bundlinje.”
“Asendia gør sig virkelig umage for at forstå vores forretning og håndteringen af den og den fleksibilitet de yder i deres løsninger har altid været konstant enestående. Asendia sætter en meget høj standard inden for kundeservice og de er virkelig en fornøjelse at arbejde sammen med.”
Jude Pearson, kampagneleder, St John Ambulance.

Vores udvalg af løsninger gør direct mail på tværs af grænser nem og pålidelig, og vi understøtter din produktion, forberedelse og internationale levering.

Få et pristilbud

Relaterede produkter