Samedan

Samedan udgiver nichemagasiner og har arbejdet med Asendia, der har stået for distributionen af deres kvartals- og månedsmagasiner, inklusiv folierings og indstik.

Om kunden

Samedan udgiver nichemagasiner og arbejder sammen med Asendia, der står for distributionen af deres kvartals- og månedsmagasiner, inklusive folieringsservice og til tider indstik. Magasinerne bliver folieret og distribueret fra vores knapt 4000 m2 store ISO 9000-akkrediterede operatørcenter i Bedford, hvor vi behandler omkring 140.000 publikationer om året.

Samedan Case Study

 


 

Samedan udgiver niche farmaceutiske magasiner, som har etableret sig som væsentlig læsning inden for branchen: European Biopharmaceutical Review, International Clinical Trials, Pharmaceutical Manufacturing & Packing Sourcer, European Pharmaceutical Contractor and Innovations in Pharmaceutical Technology. Derudover udgiver Samedan den månedlige avis Pharmafocus. Alle disse udgivelser tiltrækker højtprofilerede skribenter og dækker alle industrien nyeste emner og udviklinger.

 

Udfordringen

Siden 2009 har Samedan haft brug for distribution af deres kvartals- og månedsmagasiner i Storbritannien og på verdensplan inklusive foliering og indstik som DVDer eller bogmærker.

 

Løsningen

Asendia leverer bærefolier trykt med abonnentens adresse etc., maskinlukkede med magasinerne i foliering fra vores knapt 4000 m2 store ISO 9000-akkrediterede operatørcenter i Bedford, hvor vi håndterer omkring 140.000 publikationer om året. Magasinerne er postsorterede for at give Samedan de bedste takster og postale muligheder.

Asendia the faciliteter til at trykke og foliere ved høj hastighed, samt sortere og forberede magasinerne til postforsendelse. Som del af en global organisation, og ejet af La Poste og Swiss Post kan Asendia levere en komplet og effektiv global postløsning for Samedan til overkommelige priser. Vores løsning giver Samedan ro i sindet i forvisning om, at deres magasiner bliver distribueret af eksperter, så de selv kan koncentrere sig om at drive deres publikationsforretning.

Quote Top White

 

“Samedan har arbejdet med Asendia siden 2009 og kender virksomheden og dets personale fra tidligere sammenhænge siden 1996. Gennem denne periode har vi været imponeret over den høje kvalitet af global fulfilment og forsendelsesydelser, vi får. Sikkerheden for at vores publikationer udkommer til tiden og i bedste tilstand er altafgørende for vores forretning og ry, og vi er meget tilfredse med Asendia og deres ydelser og support. Vi mener, at Asendia skiller sig ud fra konkurrenterne ved deres professionelle, kundefokuserede tilgang, den fleksiibilitet de kan yde og det personlige præg, det giver.”

Quote Bottom White

 

AsendiaInsightsLogo

26 april, 2021
5 tips for successful fashion and beauty direct mail

Millions of digital communications sent and received every day, but research shows direct mail advertising really cuts through the noise.

6 februar, 2020
Mail and parcel delivery to China disrupted by Coronavirus

The current outbreak of the novel coronavirus (2019.nCov) that was first reported from Wuhan, China, is impacting all global businesses…

3 februar, 2020
Insights by Asendia: Issue 2

We’re delighted to announce that the second issue of Insights by Asendiais out now. Get your copy of our essential free guide packed with…