RemailIT

RemailIT er en veletableret virksomhed inden for forsendelsesløsninger. De kom til Asendia, fordi de havde brug for postkonsolideringsservice.

Om kunden

RemailIT er en veletableret virksomhed inden for forsendelsesløsninger. De kom til Asendia, fordi de havde brug for postkonsolideringsservice. De drager fordel af Asendias onkostningsbesparende løsninger og udsender nu op til 10.000 enheder pr. dag med os.

RemailIT begyndte i 2009 med udgangspunkt i Sydafrika at tilbyde forsendelsesløsninger til en lang række kunder, der distribuerer internationale masseforsendelser.

RemailIT Case Study


 

Udfordringen

RemailIT kom til Asendia, da de begyndte deres forretning i 2009. Det gav RemailIT postkonsolidering på britiske og internationale portoydelser, så de kunne tilbyde de billigste priser på forsendelser til deres kunder i Sydafrika. Desuden leverer Asendia trykkeriydelser på forsendelser.

 

Løsningen

RemailIT sender os op til 10.000 enheder om dagen samt ofte løbende, store kampagner med op til 80.000 enheder dagligt. Dermed drager de fordel af Asendias kosteffektive, britiske downstream access-ruter og internationale partnere. Asendia leverer tryk og muligheder for print færdiggørelse til produktionen af forsendelser for at holde RemailITs udgifter nede, og dermed kan de tilbyde besparelser for deres kunder.

Selv hvis RemailIT må sende deres forsendelser fra Sydafrika til Storbritannien, gør Asendias postale service dem i stand til at reducere deres britiske og internationale postudgifter dramatisk. Det betyder, at de kan tilbyde bedre portotakster til deres kunder.

RemailIT skal nu kun beskæftige sig med en virksomhed et sted, når det gælder deres postkonsolidering service i stedet for flere organisationer rundt omkring i verden. Dermed sparer de tid og penge, og de gør deres processer mere strømlinede og effektive.

Quote Top White

 

“Asendia har været vores foretrukne postale leverandør gennem flere år, og de sikrer os de mest effektive og økonomiske løsninger til vores forsendelser ud af Sydafrika. Desuden hjælper Asendia os også med den bedst mulige løsning til postale ruter fx DSA-service til vores mange kunder inden for Sydafrika samt tryk og direkte udsendelse af post til lande i hele verden.”

Quote Bottom White

 

AsendiaInsightsLogo

26 april, 2021
5 tips for successful fashion and beauty direct mail

Millions of digital communications sent and received every day, but research shows direct mail advertising really cuts through the noise.

6 februar, 2020
Mail and parcel delivery to China disrupted by Coronavirus

The current outbreak of the novel coronavirus (2019.nCov) that was first reported from Wuhan, China, is impacting all global businesses…

3 februar, 2020
Insights by Asendia: Issue 2

We’re delighted to announce that the second issue of Insights by Asendiais out now. Get your copy of our essential free guide packed with…