RemailIT

RemailIT.jpg
RemailIT er en veletableret virksomhed inden for forsendelsesløsninger. De kom til Asendia, fordi de havde brug for postkonsolideringsservice.
SCL_0070489-800x800.jpg

Postkonsolidering med RemailIT

RemailIT er en veletableret virksomhed inden for forsendelsesløsninger. De kom til Asendia, fordi de havde brug for postkonsolideringsservice. De drager fordel af Asendias onkostningsbesparende løsninger og udsender nu op til 10.000 enheder pr. dag med os.

Om kunden

RemailIT begyndte i 2009 med udgangspunkt i Sydafrika at tilbyde forsendelsesløsninger til en lang række kunder, der distribuerer internationale masseforsendelser.

Udfordringen

RemailIT kom til Asendia, da de begyndte deres forretning i 2009. Det gav RemailIT postkonsolidering på britiske og internationale portoydelser, så de kunne tilbyde de billigste priser på forsendelser til deres kunder i Sydafrika. Desuden leverer Asendia trykkeriydelser på forsendelser.

Løsningen

RemailIT sender os op til 10.000 enheder om dagen samt ofte løbende, store kampagner med op til 80.000 enheder dagligt. Dermed drager de fordel af Asendias kosteffektive, britiske downstream access-ruter og internationale partnere. Asendia leverer tryk og muligheder for print færdiggørelse til produktionen af forsendelser for at holde RemailITs udgifter nede, og dermed kan de tilbyde besparelser for deres kunder.

Selv hvis RemailIT må sende deres forsendelser fra Sydafrika til Storbritannien, gør Asendias postale service dem i stand til at reducere deres britiske og internationale postudgifter dramatisk. Det betyder, at de kan tilbyde bedre portotakster til deres kunder.

RemailIT skal nu kun beskæftige sig med en virksomhed et sted, når det gælder deres postkonsolidering service i stedet for flere organisationer rundt omkring i verden. Dermed sparer de tid og penge, og de gør deres processer mere strømlinede og effektive.

“Asendia har været vores foretrukne postale leverandør gennem flere år, og de sikrer os de mest effektive og økonomiske løsninger til vores forsendelser ud af Sydafrika. Desuden hjælper Asendia os også med den bedst mulige løsning til postale ruter fx DSA-service til vores mange kunder inden for Sydafrika samt tryk og direkte udsendelse af post til lande i hele verden.”
“Vores kundeansvarlige hos Asendia har konstant og uden fejl eller tøven givet RemailIT en enestående service. I flere tilfælde er hun gået udover sine forpligtelser for at sikre den bedst mulige kundeservice og bedste løsninger til vores organisation og til vores tilknyttede selskaber CourierIT og FreightIT.”

Vores udvalg af løsninger gør direct mail på tværs af grænser nem og pålidelig, og vi understøtter din produktion, forberedelse og internationale levering.

Få et pristilbud

Relaterede produkter