IOP Publishing

IOP_Publishing.png
Asendia producerer bærefolie for IOP Publishing, der publicerer magasiner og tidsskrifter i hele verden.
SCL_0072038-800x800.jpg

Hjælper med at lukke pakken og holde udgifterne nede

Asendia producerer bærefolie for IOP Publishing, der publicerer magasiner og tidsskrifter i hele verden. Vi leverer også en folieringsservice og til tider direct mail og digitalt tryk, der skal højne IOPs marketing kommunikation ved at holde udgifterne nede.

Om kunden

IOP Publishing er ejet af Institut for Fysik og udgiver en række tidsskrifter og magasiner til et globalt publikum af forskere og forskningsorganisationer.

Udfordringen

Siden 1996 har IOP Publishing haft brug for en postoperatør til at stå for at sende deres månedlige, hver anden måneds og kvartalsvise magasiner til modtagere over hele verden. Det giver i grove tal sammenlagt omkring 1.75 mil. magasiner årligt med oplag, der varierer fra 5.000 til 40.000. Samtidig skal der arbejdes med britisk og international sortering og postale ydelser. IOP har også behov for produktion og udsendelse af ad hoc direct mail kampagner og til tider digitalt tryk.

Løsningen

Asendia udfører magasindistributionen ved at producere bærefolier, der promoverer andre publikationer fra IOP Publishing, foliere magasiner, tilføje indstik og levere postale ydelser for Physics World (12 gange årligt), CERN Courier (10 gange årligt) og ESRF (kvartalsvis). Da mange af magasinerne sendes oversøisk printer Asendia bærefolier og tilføjer porto ved at bruge adskillige tegn.

Postsortering og konsolidering skabte rabatter på portoen for IOP, og Asendias projektledere arbejder tæt med IOP for at finde nye måder at maksimere deres marketing kommunikation og reducere omkostningerne yderligere.

“Vi har erfaret, at Asendia er en fremragende partnere: altid pålidelige, hurtige til at svare på spørgsmål og med et venligt personale.”
“Vi har tillid til, at Asendia proaktivt søger de ydelser, der giver os bedst værdi, og kan stole på, at de arbejder på vores vegne for at holde udgifterne nede.”
“Vores team ville anbefale Asendia til enhver organisation, der er på udkig efter en postal partner”

Marketing team, IOP Publishing

Vores presse og publikation løsninger gør det nemt og driftsikkert at drive forretning på tværs af grænser og bringe dine udgivelser ud til læsere over hele verden.

Få et pristilbud

Relaterede produkter