Indigo Press

Indigo Press er et veletableret trykkeri, der kontaktede Asendia, da de manglede en end-to-end-løsning.

Om kunden

Indigo Press er et veletableret trykkeri, der kontaktede Asendia, da de manglede en end-to-end-løsning. Asendia distribuerer nu i gennemsnit 25 forsendelser om måneden for Indigo Press ved at bruge vores højkvalitetsprintere HP Indigo 7500, Xerox digitale printere og inkjet printere til individuelle postkort.

 

Indigo Press Case Study

 


 

Indigo Press er et trykkeri, der blev etableret for over 25 år siden. De tilbyder deres ydelser til virksomheder, der ønsker reklamematerialer, nyhedsbrev og medlemsmaterialer. I 2004 købte de ledende medarbejdere de hidtidige ejere ud management, og siden da har de investeret og vil fortsætte med at investere i nye maskiner for at sikre, at virksomheden er i stand til at producere den højeste kvalitet med maksimal effektivitet. De er i gang med at installere en ny presse og planlægger at gå ind på det digitale marked i første kvartal af 2016.

 

Udfordringen

Indigo Press kom til Asendia i 1998 for at få en komplet end-to-end-løsning fra print materiale til distribution af materiale til kunder og slutbrugere.

 

Løsningen

Med over 25 udsendelser om måneden i gennemsnit og mere i pipelinen giver vi Indigo den ekspertise, de har brug for inden for forsendelse, så de kan tilbyde deres kunder en enkel, samlet løsning print og distribution. Uanset om det er en simpel inkjet personalisering af et postkort, foliering af et periodisk medlemsblad eller omhyggeligt pakket reklamemateriale og kunsttryk i beskyttende omslag er Asendia klar til at hjælpe med at finde denrette løsning.

Asendia har gennem årene opbygget et stærkt samarbejdsforhold med Indigo Press, og de ved, at de kan komme til os med spørgsmål, og vi vil altid gøre vores bedste for at finde en løsning, der passer. Indigo Press drager fordel af Asendias ydelser, da vi tilbyder en samlet løsning, der hjælper dem til kortere tid til at levere, hvilket gør deres kunder glade. Vi har en god forståelse for deres måde at arbejde på og vi har opbygget en høj grad af tillid gennem konstant god service. Vi drager også fordel af deres printydelser i partnerskabet, så vi kan blive mere konkurrencedygtige, når vi byder ind på opgaver med outsourcing af printarbejde.

Quote Top White

 

“Vores behov for fulfilment og forsendelser er vokset væsentlig i løbet af årene, og det har primært været på grund af det fantastiske partnerskab, vi har med Asendia, som gør os i stand til at kombinere deres ydelser med vores egne med visheden om, at vi har fremragende support, backup og ekspertise, hvilket vi, og derfor også vores kunder, er blevet vant til.” Quote Bottom White

 

AsendiaInsightsLogo

26 april, 2021
5 tips for successful fashion and beauty direct mail

Millions of digital communications sent and received every day, but research shows direct mail advertising really cuts through the noise.

6 februar, 2020
Mail and parcel delivery to China disrupted by Coronavirus

The current outbreak of the novel coronavirus (2019.nCov) that was first reported from Wuhan, China, is impacting all global businesses…

3 februar, 2020
Insights by Asendia: Issue 2

We’re delighted to announce that the second issue of Insights by Asendiais out now. Get your copy of our essential free guide packed with…