Avilan

Avilan.png
Asendia tilbyder, Avilan opbevaring og fulfilment i vores 5.574 m2 store center i Bedford. Her håndterer vi hver måned omkring 30.000 ordrer til Storbritannien og resten af verden.
ASENDIA_BEDFORD_225-1600x1600.jpg

Udfører smukke vækstplaner

Asendia tilbyder, Avilan opbevaring og fulfilment i vores 5.574 m2 store center i Bedford. Her håndterer vi hver måned omkring 30.000 ordrer til Storbritannien og resten af verden.

Om kunden

Avilan er en privat direct marketing e-detailhandelsvirksomhed med base i New York. Virksomheden sælger sundhedstilskud og skønhedsprodukter til mænds sundhed, vægttab og hudproblemer.

Udfordringen

Da Avilan kontaktede Asendia i 2011 havde de behov for daglig distribution på verdensplan af sundhedstilskud, inklusive levering af emballering, online håndtering af 100.000 vareenheder, papirarbejde i forbindelse med trykte forsendelser samt online rapportering.

Løsningen

Asendia tilbyder Avilan opbevaring og fulfilment i vores 5.574 m2 store center i Bedford. Her håndterer vi hver måned omkring 30.000 ordrer til Storbritannien og resten af verden. Vi leverer også printydelser.

Der blev opnået mærkbare omkostningsbesparelser ved at bruge profilerede ydelser og vores Royal Mail Tracked-kontrakt frem for at bruge Royal Mail selv. For nyligt har vi skiftet til Hermes Tracked for at opnå yderligere besparelser, med Colissimo til Frankrig og ParcelPlus til Tyskland og Holland. Efterhånden som Avilans forretning er vokset, har den fået dels haft fordel af Asendias størrelse – vi er i stand til at håndtere mængder og tilbyde omkostningseffektive fulfilment og distributions løsninger – og delsvores globale tilstedeværelse, da Avilan ekspanderede ind på det asiatiske marked. Eftersom hurtig levering er altafgørende satte Avilan en konto op med Asendia i Singapore frem for at distribuere fra USA eller Storbritannien.

“I de sidste tre år har Asendia været vores distributions- og fulfilment partner for det europæiske og de internationale markeder. Med deres fleksibilitet i håndteringen af komplekse krav har vi været i stand til at få succes med at udbygge vores forretning og bundlinje. Som global online detailhandler inden for sundhed og skønhed er vi meget glade for Asendia og vil anbefale andre inden for e-handel at bruge deres løsninger.”

Anthony Durazo, CEO

Vores udvalg af løsninger gør direct mail på tværs af grænser nem og pålidelig, og vi understøtter din produktion, forberedelse og internationale levering.

Få et pristilbud

Relaterede produkter