Avilan

Asendia tilbyder, Avilan opbevaring og fulfilment i vores 5.574 m2 store center i Bedford. Her håndterer vi hver måned omkring 30.000 ordrer til Storbritannien og resten af verden.

Om kunden

Asendia tilbyder, Avilan opbevaring og fulfilment i vores 5.574 m2 store center i Bedford. Her håndterer vi hver måned omkring 30.000 ordrer til Storbritannien og resten af verden.

Avilan er en privat direct marketing e-detailhandelsvirksomhed med base i New York. Virksomheden sælger sundhedstilskud og skønhedsprodukter til mænds sundhed, vægttab og hudproblemer.

Avilan Case Study

 


 

Udfordringen

Da Avilan kontaktede Asendia i 2011 havde de behov for daglig distribution på verdensplan af sundhedstilskud, inklusive levering af emballering, online håndtering af 100.000 vareenheder, papirarbejde i forbindelse med trykte forsendelser samt online rapportering.

 

Løsningen

Asendia tilbyder Avilan opbevaring og fulfilment i vores 5.574 m2 store center i Bedford. Her håndterer vi hver måned omkring 30.000 ordrer til Storbritannien og resten af verden. Vi leverer også printydelser.

Der blev opnået mærkbare omkostningsbesparelser ved at bruge profilerede ydelser og vores Royal Mail Tracked-kontrakt frem for at bruge Royal Mail selv. For nyligt har vi skiftet til Hermes Tracked for at opnå yderligere besparelser, med Colissimo til Frankrig og ParcelPlus til Tyskland og Holland. Efterhånden som Avilans forretning er vokset, har den fået dels haft fordel af Asendias størrelse – vi er i stand til at håndtere mængder og tilbyde omkostningseffektive fulfilment og distributions løsninger – og delsvores globale tilstedeværelse, da Avilan ekspanderede ind på det asiatiske marked. Eftersom hurtig levering er altafgørende satte Avilan en konto op med Asendia i Singapore frem for at distribuere fra USA eller Storbritannien.

Quote Top White

 

“I de sidste tre år har Asendia været vores distributions- og fulfilment partner for det europæiske og de internationale markeder. Med deres fleksibilitet i håndteringen af komplekse krav har vi været i stand til at få succes med at udbygge vores forretning og bundlinje. Som global online detailhandler inden for sundhed og skønhed er vi meget glade for Asendia og vil anbefale andre inden for e-handel at bruge deres løsninger.”

Quote Bottom White

 

AsendiaInsightsLogo

26 april, 2021
5 tips for successful fashion and beauty direct mail

Millions of digital communications sent and received every day, but research shows direct mail advertising really cuts through the noise.

6 februar, 2020
Mail and parcel delivery to China disrupted by Coronavirus

The current outbreak of the novel coronavirus (2019.nCov) that was first reported from Wuhan, China, is impacting all global businesses…

3 februar, 2020
Insights by Asendia: Issue 2

We’re delighted to announce that the second issue of Insights by Asendiais out now. Get your copy of our essential free guide packed with…