Vision, mission og værdier

Vores vision

Vores vision er at levere på vores løfte om at gøre e-handel og post på tværs af grænser nemt og pålideligt i hele verden.

Det betyder, at vi gør det nemt for dig at få din post, publikationer og pakker ud til dine kunder, uanset hvor de er i verden. Vi understøtter din e-handel virksomhed med effektiv og pålidelig levering og returservice. Uanset om du har brug for hjælp med et stort antal enheder, eller du lige er begyndt og vokser, så står vi for ydelser, der er nemme at bruge og til at stole på, så du kan fokusere på at udvikle din virksomhed.

Vores mission

Vi vil udmærke os hver gang, vi har et samspil med vores kunder. Derfor afsøger vi innovative måder, der kan gøre din oplevelse endnu bedre. Vi er fast besluttede på at vokse bæredygtigt ved at agere ansvarligt i forhold til verden omkring os. Som global virksomhed er vi stolte af den måde, vi samarbejder på tværs af grænser. Vi er betroede specialister i Frankrig og Schweiz og nu etableret i Europa, Nordamerika og Asien.

Din lokale og globale partner: Ved at forene vores lokale viden og globale ekspertise er vi i stand til at levere en service, som virkelig er global, men med den lokale viden til at levere for dig hurtigt, sikkert og kosteffektivt.

Gennem vores innovative, fleksible og kundefokuserede tilgang arbejder vi i partnerskab med dig for at levere den løsning, der bedst tilfører værdi og optimerer effekten af din investering i dine behov for internationale forsendelser på tværs af grænser.

Vores fokus er at gøre vores kunder i stand til at lykkes med det de gør og sikre, at verden er din adresse. The World is Your Address.

Vores værdier

Sætter kunden i centrum: Asendia er dedikeret til at sætte kunden i centrum for alt, hvad vi gør, hvilket er grunden til, at vi står for tillid, imødekommenhed og brugervenlighed.
Bæredygtig fremtid: Bæredygtighed er en af vores nøgleprioriteter – vi vil reducere vores egen miljøpåvirkning, mens vi støtter og rådgiver vores kunder om deres egne bæredygtige mål.