Koncept og planlægning

Med vores viden og ekspertise kan vi hjælpe dig med at identificere de rigtige målgrupper og skabe effektive direct marketing kampagner.

Vi kan rådgive dig i forhold til at skabe forbindelse med dit ønskede marked med råd om specifikke målgrupper og kundeadfærd.

Vi kan også rådgive dig om, hvordan du udformer din post, så dine forsendelser er så effektive som muligt.

Planlægning af mail kampagne

Markedsrådgivning

Ethvert land har sin specifikke adfærd og responsdrivere. Vi kan rådgive dig om, hvordan du når dine målgrupper på den mest effektive måde på tværs af forskellige regioner. Vi er til stede i 15 lande, og det betyder, at vi har den lokale ekspertise kombineret med et globalt netværk til at hjælpe dig med at udvide og udvikle din forretning internationalt. kontakt os for at høre mere om Markedsrådgivning.

Læs mere om vores Direct mail løsninger.

Postudformning

Størrelsen, formatet, kuvertens udseende og selv portoen kan være vigtige responsdrivere og nøglefaktorer til at optimere udgifterne ved din direct mail. Vores omfattende internationale erfaring betyder, at vi kan rådgive om, hvordan du kan skabe succesfulde direct mail kampagner til forskellige markeder og målgrupper. Kontakt os for at høre mere om Postudformningsrådgivni


Vores koncept og planlægningsløsninger gør direct mail på tværs af grænser nemt og effektivt ved at hjælpe dig med Rådgivning om marked og postudformning.

Få et pristilbud
Destination
Industri
london.jpg