USA-baseret vitamin- og kosttilskuds onlineforhandler

En amerikansk leverandør af sportskosttilskud og vitaminer direkte til forbrugere begyndte at arbejde med Asendia USA i 2015.
Flat_conveyor_18-1600x1600.jpg

Reduceret distribution og forbedret synlighed

En amerikansk leverandør af sportskosttilskud og vitaminer direkte til forbrugere.

Om kunden

Denne forhandler sælger udelukkende via internettet og specialiserer sig i sportskosttilskud og vitaminer der sælges direkte til forbrugere. Virksomheden begyndte oprindeligt som leverandør af kosttilskud til engrossalg. Efter at have opbygget en veletableret forretning inden for engrossalg begyndte de senere at tilbyde deres produkter direkte til forbrugerne online.

Udfordringen

Asendia USA begyndte at samarbejde med kunden i efteråret 2015. Før det havde kunden oplevet et markant fald i deres internationale forretning år efter år. De var på udkig efter måder til ikke bare at drive trafik til deres website, men også til at konvertere besøgende til kunder for at bringe virksomheden tilbage og over deres tidligere internationale volumen og indtægt. Branchen med online kosttilskud er meget aggressiv og konkurrencebetonet, da der er ufatteligt mange aktører på markedet. Denne virksomhed vidste, at de var nødt til at fokusere aggressivt på at reducere deres udgifter til international letvægts og mellemvægts (2,5-3,5 kg) pakker for at generobre den internationale indtægt, de havde tabt. Desuden skulle en distributionspartner være i stand til at integrere med virksomhedens back-end system eller arbejde direkte i deres fragtplatform, Endicia Professional. Her ville manuel adgang eller for mange yderligere trin ikke være produktivt nok til at retfærdiggøre integrationen og partnerskabet.

Løsningen

Asendia USA tilbød kunden vores Fully-Tracked Goods-løsning kombineret med en direkte integration gennem Endicia Professional. Vores Fully-Tracked Goods-løsning gav følgende:

  • Signifikant lavere totaludgift pr. enhed både for mindre end 2 kg og over 2,25 kg enheder i forhold til den eksisterende ordning (en udgiftsbesparelse på omkring 37 %)
  • Forbedret synlighed på pakkeniveau ved at tilføje leveringsbekræftelse og lande tilgængelighed
  • Forbedret leveringsoplevelse for kunden via vores mobilvenlige, brandede, skræddersyede sporingsportal
  • Direkte integration via Endicia Professional gjorde en meget automatiseret løsning mulig, hvilket reducerede ethvert yderligere tidsforbrug på ordreindføring

Endelig sørgede Asendia USA også for den indgående transport proces, når kundens internationale pakker skulle fra deres lager til Asendia USAs faciliteter lige uden for Chicago O’Hare internationale lufthavn. Vi leverer direkte en til en-salg og kundeservice til webshoppens kundeservice og håndteringsteams med effektiv og rettidig opfølgning.

Vores løsninger gør din e-handel på tværs af grænser enkel og pålidelig, understøtter din ordrebehandling, webshop og internationale levering.

Få et pristilbud

Relaterede produkter