USA-baseret udgiver af magasiner

En udgiver, der distribuerer tidsskrifter til kunder verden over, kontaktede Asendia USA angående en komplet end-to-end-løsning, fra adressering og foliering til distribution i hele verden.
SCL_0071604-1600x1600.jpg

Hjælper udgivere med at nå abonnenter i hele verden

En udgiver, der distribuerer tidsskrifter til kunder verden over, kontaktede Asendia USA angående en komplet end-to-end-løsning, fra adressering og foliering til distribution i hele verden.

Om kunden

Kunden er en veletableret, indflydelsesrig virksomhed, som hver måned publicerer og sender et tidsskrift baseret på abonnementer.

Udfordringen

Da virksomheden kontaktede Asendia USA i 2008 var de på udkig efter en komplet end-to-end-løsning, fra adressering og foliering af deres tidsskrifter i unormale størrelser, til håndtering af distributionen til abonnenter i hele verden.

Løsningen

Asendia USA giver denne kunde en omkosteningsffektiv postoperatørløsning til distribution til omkring 20.000 abonnenter, og samtidig meget konkurrencedygtige prioritetstakster på deres internationale forsendelser. Asendia USA håndterer også to af virksomhedens årlige direct mails. Asendia USA har udviklet et stærkt samarbejde med denne kunde gennem de seneste mange år og kunden har udtrykt, at de virkelig sætter pris på det niveau af professionalisme og opmærksomhed, de har modtaget.

“Asendia fortsætter med at udføre et enestående job ved at distribuere vores udgaver til vores abonnenter til tiden. De svarer altid med det samme, og vi har altid tillid til deres ekspertise inden for distribution. De er meget hjælpsomme og går meget langt for at fuldføre sidste øjebliks anmodninger og ændringer. Vi takker og sætter stor pris på alt det, I gør.”

Assisterende oplagsmanager

Vores presse og publikation løsninger gør det nemt og driftsikkert at drive forretning på tværs af grænser og bringe dine udgivelser ud til læsere over hele verden.

Få et pristilbud

Relaterede produkter