USA-baseret producent og distributør af promotion produkter

En producent og distributør af individuelle marketing/promotion produkter med lokaliteter i og uden for USA har arbejdet med Asendia i næsten et årti.
SLC_0077547-1600x1600.jpg

Rigtig udformning af post hjælper med et fjerne unødige forsinkelser

En producent og distributør af individuelle marketing/promotion produkter med lokaliteter i og uden for USA.

Om kunden

Denne virksomhed har drevet forretning med deres promotionprodukter i mere end 50 år og opererer nu fra faciliteter både i og uden for USA. Virksomhedens produkter er designet til at hjælpe andre virksomheder med både branding og kundeloyalitet. Kunden udvidede for flere år siden sine ydelser uden for USA og leverer nu sine promotion produkter til adskillige sportsligaer og berømte forretningskunder.

Udfordringen

Kunden produktionsfaciliteter er placeret uden for USA. Før sendte de post til dem selv gennem USPS International Surface Air Lift (ISAL)-service, og derfor forberedte og transporterede de selv forsendelserne til U.S. Postal Service. Der var adskillige hindringer ved denne tilgang, inklusiv mangel på elektronisk fortegnelse, og det gav problemer med forsendelser, der blev afvist eller returneret, hvilket i sidste ende betød yderligere udgifter og forsinkelser.

Løsningen

Asendia USA foreslog, at kunden gav os alle deres ISAL forsendelser fordelt på lande med vores særlige kendetegn fortrykt på hver enhed. Så bekræfter Asendia USA hver forsendelse, står for den endelige forberedelse, bruger USPs elektroniske fortegnelse og transport og får alle forsendelser til det Internationale Servicecenter.

“Nu har jeg arbejdet med Asendia i næsten 10 år, og jeg har altid syntes, at deres ydelser er meget pålidelige, og deres viden om de konstante ændringer i portoreglementerne har gjort det problemfrit for vores organisation. Min sælger og personale har altid leveret fantastiske salg og kundeservice og har vist, at det virkelig betyder noget for dem at for vores postforsendelser leveres på den mest effektive og økonomiske måde”.

Vores postydelser gør korrespondance pålidelig og nem, og vi understøtter dermed din produktion, internationale levering og responsbehandling.

Få et pristilbud