Amerikansk og canadisk-baseret organisation for finansielle ydelser

En canadisk-baseret organisation i den finansielle sektor med næsten 7 millioner kunder og aktiv på det amerikanske marked i mere end 10 år.
SCL_0070922-800x800.jpg

Kreative løsninger giver mærkbare besparelser

En canadisk-baseret organisation i den finansielle sektor med næsten 7 millioner kunder. Virksomheden har også gjort forretninger i USA i mere end 10 år.

Om kunden

Den veletablerede kunde begyndte oprindeligt i Canada og har gjort forretninger i den finansielle banksektor i omkring 150 år. For lidt over 10 år siden foretog kunden nogle opkøb, som tillod den at ekspandere ind i USA. De har et stærkt fokus på at yde branchens bedste kundeservice og bekvemmelighed.

Udfordringen

Vores kunde havde brug for en kosteffektiv proces til at håndtere Domestic First Class Flat mail fra deres hovedkvarter til deres Financial Printing partner, der er bosiddende i en nabostat. De havde også behov for en effektiv metode til at afstemme de daglige forsendelser fra begge steder pga. de strenge revisionsreguleringer i den finansielle sektor.

Løsningen

Asendia USA anerkendte, at omkostninger til transport ville opbruge hovedparten af de udgiftsbesparelser vi kunne levere på Domestic First Class Flat mail porto. For at imødegå dette udviklede vi en plan, som ville fjerne kundens transportomkostninger. Kunden ejede en flåde af kurerbiler, som opsamlede og leverede post fra deres lokale bankfilialer og trykkeripartnere. Asendia USA var i stand til at bruge dette kurernetværk, så kunden kunne levere posten direkte til Asendia USAs faciliteter. Ved at fjerne transportomkostningerne med denne kreative løsning kunne Asendia USA tilbyde kunden mærkbare besparelser på deres Domestic First Class Flat mail.

For at tilfredsstille revisionskrav udviklede Asendia USAs IT team desuden en afrapporteringsportal, som gjorde det muligt for kunden at se de daglige mængder blive hentet og håndteret fra begge steder. Denne information bliver afsendt på ugentlig basis og er tilgængelig for kunden, når der er behov.


Pga. den overvældende succes med indenrigsløsningen blev Asendia USA senere belønnet med de af kundens canadiske og internationale forsendelser, der stammer fra USA.

Vores postydelser gør korrespondance pålidelig og nem, og vi understøtter dermed din produktion, internationale levering og responsbehandling.

Få et pristilbud