United States B2C E-commerce Report 2016

01 september, 2016
united_states_ecommerce_report-2016-s_03.jpg

USA er en af de største og mest etablerede e-handelsmarkeder i verden ‒ og der er alligevel stadig masser af muligheder for detailhandlere, der vil sælge på tværs af grænser.

Som et af de største engelsktalende lande er USA et ideelt marked for mange virksomheder ifølge Ecommerce Europes nye rapport (sponsoret af Asendia).

67 % af den voksne amerikanske befolkning, en betragtelig størrelse på 173,6 millioner mennesker, shopper online, og det gennemsnitlige forbrug pr. e-shopper er næsten $3.500. Gennemsnitsalderen er relativt unge 37,8 år med 72,4 % af den totale befolkning under 55. Denne ungdommelige demografi afspejler sig i amerikanernes brug af sociale medier: 41 % af befolkningen bruger Facebook, mens anselige antal også bruge Twitter og andre sociale netværk, hvilket leder tanken hen på, at detailhandlere bør bygge deres tilstedeværelse på disse platforme for at nå deres målgrupper bedst muligt.

Men mens sociale medier er en integreret del af amerikanernes liv, er det kun 59 % af de voksne amerikanere, der bruger en smartphone. Ikke desto mindre udgør m-handel allerede 20 % af det totale online salg ‒ et tal som vokser hurtigt. Det er også vigtigt at overveje, hvordan de voksne amerikanere bruger deres mobiltelefoner. Mobiler udgør faktisk 60% af tiden, der bruges på shopping online, men forbrugerne angiver, at sikkerhedsovervejelser og mindre skærme er grundene til, at de ikke fuldfører et salg på deres telefon.

Med en rangering i top 10 for Logistics Performance, Ease of Doing Business og E-Government fortsætter den amerikanske økonomi med at forbedre sig, og den har en af de højeste eBNP andele i verden. Ecommerce Europes rapport giver også hjælpsomme tips til vækst i USA, inklusive landespecifik lovgivning og vejledning fra eksperter som Mark Feinstein Sr, der er VP Business Development hos Asendia USA.

Download United States B2C E-commerce Report 2016 her, og få alle de facts og den know-how, du har brug for, når du skal udvide din business med USA.