Indholdets styrke

03 februar, 2016
Power_of_content_607_280.jpg

Hvordan kan du få forbrugere til at købe det, du sælger? Mange virksomheder er gået udover reklame for at skabe skræddersyet indhold til at få deres budskaber igennem på som virksomhedsudgivelse.

Der bliver udarbejdet indhold overalt. Dagen lang leder marketingfolk efter nye måder at komme ind i strømmen af information. En ordentlig strategi er et godt sted at starte så du undgår at dine budskaber tynder ud, når du spreder dem. Det er afgørende at producer det bedst mulige indhold, ellers risikerer du, at det ryger ud af strømmen, inden dine potentielle kunder når at se det. Og at det bør afgjort være med på strategilisten at vælge de rigtige distributionskanaler.

For mange er tryksager stadig nøglen til en succesrig, indholdsdrevet kampagne. Undersøgelser har vist, at genkendelsen på annoncer i for eksempel magasiner fortsat er høj, og det er læserskaren også. Folk ser efter dem for at få inspiration, lære og slappe af og fordi indholdet passer til deres smag. Brands skal opfylde disse behov, hvis de vil have, at deres indhold bliver læst.

Dem, der gør det, vil blive værdsat af deres læsere. Ifølge undersøgelser genererer brands, som skaber indhold til “folk som mig”, større positive opfattelser af deres brand. I USA for eksempel får skræddersyet indhold 78 % af forbrugerne til at føle, at organisationen bag er opmærksomme på at bygge et godt forhold til dem, ifølge marketingorganisationen CMO Council.

Det handler at ”fortælle, ikke sælge”. Find det rigtige indhold, find den tone der passer dine læsere og positionér dig selv som ekspert inden for området. Ved at gøre det kan du forbedre troværdigheden for et brand I et globalt perspektiv, tiltrække nye forbrugere og hjælpe med at fastholde dem, der allerede kender dine produkter og ydelser.

Ønsker du en mere detaljeret gennemgang af, hvordan indhold kan hjælpe med at transformere din business, så download hele vores artikel her.

Du kan også se vores praktiske infografik. Klik her for at se helheden.