Partnerskab

Asendia er en global ekspert, som du trygt kan sætte din lid til. Vi leverer til mere end 220 destinationer og tilbyder grænseoverskridende løsninger til virksomheder over hele verden. Derudover har vi indgået partnerskaber med branchens dygtigste organisationer, så vi altid har styr på den seneste forskning og viden om e-handel, hvilket giver os konkurrencemæssige fordele.

Vi samarbejder med The Ecommerce Foundation om at forbedre standarder og viden i branchen og gøre den nyeste viden tilgængelig for vores klienter.


Destination Frankrig

Hvorfor er det franske marked så attraktivt for e-handelsvirksomheder? Denne video ser nærmere på onlinehandlens hastige vækst i Frankrig og de seneste trends blandt franske e-handlende. Se vores spændende introduktion til e-handelsmarkedet i Frankrig.

Video imageDestination Norge

E-handel i Norge beløber sig i dag til 8,5 mia. euro om året – et marked i vækst, som styrkes af det faktum, at de fleste unge nordmænd handler på nettet hver måned. Det er et rigt samfund med en høj købekraft og velinformerede forbrugere, som er sultne efter kvalitetsprodukter fra udlandet.

Hvis du vil have den ultimative leveringspartner med ekspertviden om, hvordan man får pakker, post og publikationer frem til nye kunder i Norge, er du velkommen til at kontakte Asendia. Vi tilbyder et bredt udvalg af tjenester til dig, der vil eksportere til norske forbrugere, blandt andet forskellige leveringsmuligheder, sporing af forsendelser og returhåndtering. Lad os fortælle dig, hvad der er vigtigst for kunder i Norge: hurtig levering, effektiv returprocedure, gode priser og synlighed online.

12.7

Den årlige værdi af e-handel i Norge. I mia. Euro

30%

Den årlige værdi af e-handel i Norge

71%

af alle nordmænd mellem 18 og 29 år handler online hver måned

Destination Schweiz

Schweiz er en af de mest interessante e-handelsdestinationer i verden. Det er en nation med velhavende kunder med stor købekraft, som altid er på udkig efter internationale produkter til en lavere pris end de dyre, lokale produkter. E-handlen i Schweiz vokser år for år og udviser ingen tegn på opbremsning.

Der er mange faktorer, der bidrager til at gøre Schweiz til en fremragende destination for e-handelsvirksomheder: Mange taler engelsk, det lokale leveringsnetværk er veletableret, og det er enkelt at eksportere til Schweiz. Asendia er et joint-venture mellem Swiss Post og La Poste og har bedre forudsætninger end nogen anden for at hjælpe dig med at opnå kommerciel succes her.

Læs alt om handel over grænsen til Schweiz

I denne e-bog kan du læse alt om e-handelsmarkedet i Schweiz, inklusive nogle af de seneste fakta og statistikker.

Download

3 gode grunde til at ekspandere til Schweiz

Country_Trackpad.svg

• I top 3 i Europa på listen over e-handel med udlandet

17_HQ_About_Asendia_Globe_international_icon_white.svg

En teknologisk veludviklet nation med en meget høj internetudbredelse

17_UK_Dollar_Icon.svg

En rig nation med forbrugere, der bruger mange penge