Førende online detailhandlere får fordel af det nye partnerskab mellem Asendia og MetaPack

21 juli, 2016

Asendia UK er en førende udbyder af brev- og pakkeløsninger på tværs af landegrænser i hele verden, mens MetaPack er global leder inden for leveringsteknologi til e-handel. Den 21. juli 2016 annoncerede de et partnerskab, hvor Asendia vil tilslutte sig MetaPacks platform til håndtering af leveringer.

Partnerskabet vil give brands og online detailhandlere, der bruger MetaPacks platform, adgang til Asendias globale netværk, som leverer til over 220 destinationer. Men med Asendia, et partnerskab mellem La Posta og Swiss Post, vil ledere inden for e-handel nok være mest begejstret for den unikke adgang det vil give dem til det franske og schweiziske marked.

Lloyd Webber, der er salgs- og marketingdirektør i Asendia UK, sagde: ”Vi kender det franske og schweiziske marked ud og ind, og mange af de førende detailhandlere i Storbritannien vil få fordele ved at bruge os. Vores globale hovedsæder ligger i Paris og Bern, så vi har ikke bare en unik adgang til La Postes og Swiss Posts pakkeløsninger – vi har også folk, som forstår de franske og schweiziske forbrugere. De er selv franske og schweiziske forbrugere! Denne indsigt kan blive uvurderlig for vores detailkunder i Storbritannien.”

Lloyd fortsatte: ”Vi vil ikke sættes i bås som blot specialister i Frankrig og Schweiz, for vi har en stærk global distribution, men i vores markedsføring bruger vi ”By La Poste & Swiss Post”, fordi vi er stolte af denne arv, og fordi forbrugere i Frankrig, Schweiz og ude omkring ser disse brands som garanter for kvalitet og tillid. Det kan hjælpe detailhandlere uden for disse lande med at tiltrække flere kunder, som føler sig sikre på, at deres ordre vil blive leveret, som den skal.”

Simon Croft, der er fragtdirektør i MetaPack tilføjede: ”Det nye partnerskab med Asendia vil gøre os i stand til at udvide vores tilbud til brands og online detailhandlere, der bruger MetaPacks platform til håndtering af leveringer. Det vil hjælpe dem med at ekspandere deres internationale strategier, at de kan imødekomme deres kunders behov verden over.”

”Asendias ry og rækkevidde gør dem til en ideel partner for os, og vores samarbejde vil gavne og forstærke det serviceudbud, begge selskaber tilbyder.”

Om MetaPack

MetaPack er grundlagt i 1999 og hjælper e-handelsvirksomheder og professionelle udbringere med at imødekommede forbrugernes stigende forventninger til levering, mens man fastholder og optimerer driftseffektivitet. MetaPacks SaaS løsning tilbyder en bred vifte af personlige leveringsydelser, fra global ordresporing til forenklede returprocedurer, takket være et katalog på 300 fragtmænd og 3500 ydelser der er tilgængelige i mere end 200 lande. Takket være MetaPack sender førende online detailhandlere som ASOS, House of Fraser, John Lewis, Wiggle, Marks & Spencer, Sports Direct, Halfords og Tesco mere end 400 millioner pakker ud i hele verden hvert år.

Se mere på www.metapack.com

Presseinformation: Julie Kirby, Ascendant Communications, 07956 955625, jkirby@ascendcomms.net