Leveringspartner

En af de vigtigste beslutninger, du skal træffe, når din virksomhed skal ekspandere globalt, er valget af den rigtige leveringspartner. Undersøgelser har vist, at når forbrugerne skal vælge mellem forskellige forhandlere, er mange tilbøjelige til at være loyale over for en virksomhed, der giver en god leveringsoplevelse.

Det er vigtigt at vælge den perfekte aktør til leverancer på tværs af grænser, som har dokumenteret erfaring med sporing af forsendelser, returhåndtering og omkostningsbesparelser.
19_03_UK_Insights_CrossBorderPillar_HeaderImage_Woman_Laptop.jpg

Optimer din virksomhed i udlandet

I denne vejledning kan du lære alt om, hvordan du optimerer din virksomhed til det voksende, internationale e-handelsmarked.

Download
18_FTG_Download_Image_How_To_Optimise_e-commerce_internationally.jpg

Vores bedste råd til, hvordan du sælger mode internationalt

I denne informative video kommer Hernando Cuadros, E-commerce Industry Manager for Asendia Spain, med gode råd til e-forhandlere i modebranchen. Find ud af, hvad han mener om logistik, sporbarhed, markedstilpasning og meget mere.

Video image

4.4

den forventede værdi af den globale e-handel i 2021 - Bio. Euro

92%

af alle forbrugere foretrækker at søge på websites på deres eget sprog

75%

af alle forbrugere foretrækker priser i deres egen valuta

The ABC of Cross-Border Success

Grænseoverskridende trends

Overvejer du at ekspandere på det globale e-handelsmarked? E-handel er i hastig forandring, og det er vigtigt, at e-forhandlere holder sig ajour med de seneste trends for at sikre fortsat vækst. Succes på internettet handler om at tiltrække kunder, holde dem informeret og tilbyde dem forskellige valgmuligheder, samtidig med at man inkorporerer ny teknologi.

Vidste du for eksempel, at direct mail er et værktøj i vækst, når det gælder om at nå ud til nye kunder over hele verden? Eller at 92 % af alle forbrugere foretrækker at søge på websites på deres eget sprog? Med sin dybtgående rådgivning kan Asendia hjælpe dig med at træde ud på den internationale e-handelsscene sprængfyldt med selvtillid.

De rigtige pakkeløsninger

E-handelsbranchen og onlinevirksomheder trives i bedste velgående, og hvert år bliver der sendt milliarder af pakker med varer købt online på kryds og tværs af Europa. For e-forhandlere kan den ekstreme konkurrence i en branche i kraftig vækst være intimiderende, og det kan være svært at vide, hvordan man skal tilbyde internationale kunder den rigtige pakkeløsning. For eksempel foretrækker 76 % af alle e-handlende i Europa at få pakken leveret til døren, mens 91 % vil have tydelig information om levering. Hvordan sørger du for, at alle får, hvad de vil have? Herunder kan du læse, hvad der er vigtigst at fokusere på.Asendias ABC for succes på tværs af landegrænser

Acquiring_Customers.svg

Assurances: Det er afgørende, at kunden føler sig tryg under hele kunderejsen

17_HQ_About_Asendia_Globe_international_icon_white.svg

Grænser: Når man køber eller returnerer varer, er landegrænser en yderligere bekymring for kunden

Ease_Of_Use.svg

Bekvemmelighed er alfa og omega, når man handler online